- 31 Temmuz 2015
- 98
- 32
- 8
- 27
- Konu Sahibi bordomavili_kiz42
-
Evet canim yanma olsunda kanli idrar canimi sikiyor ondan korkuyorum umarim yarin gecer.bnde giyiyorum mecburen :)Çok gecmiş olsun idrar yanması çok zor durum, ne kadar yararı dokunur bilmem ama corapsız terliksiz dolasmayın evde doktor bana öyle önermişti gercektende ise yarıyor
İki cesit buyuk hap yazdi doktor biri antibiyotik biride baska bitane hap.Ayağını sıcak tut bide suya karıştırılıp içilen bi ilaç var enfeksiyon için aynı gün düzeldim ben. Bikaç idrar dan sonra. Doktor verdimi ondan
Gitmistim canim idrarda kan geliyor diye yoksa evde sicak tutar gecerdi kanli idrar var diye korktum gittim iki hap yazdi doktor bi hafta icinde duzelmezse tekrar gitmeliyimGeçmiş olsun canım çok kötüysen hiç bekleme dr git.
Sag ol canimGeçmiş olsun. .
İki cesit buyuk hap yazdi doktor biri antibiyotik biride baska bitane hap.
Tamam canim tesekkurBende de öyle olmuştu wc den cikamamistim ama ben kum dokuyomusum iki günde geçmişti geçmiş olsun korkacak bişey yok ilaclarinizi alın ve bol su enfeksiyon için antibiyotik kullaniyomussunuz zaten 3 güne kadar toparlanirsiniz ayaklarınızı sıcak tutun bir de dışarda wc kullanmamaya özen gösterin
Digrudur canim bende normal hapAnladım benim ki suya karıştırılıp içilen bi ilaç vermişti o iyiydi
Gitmistim canim idrarda kan geliyor diye yoksa evde sicak tutar gecerdi kanli idrar var diye korktum gittim iki hap yazdi doktor bi hafta icinde duzelmezse tekrar gitmeliyim
Azalmis canim dunku gibi degil gecer enfeksiyondurAnladım canım inşallah geçer böbreklerde taş ya da kum olunca da düşerken bunlar oluyor geçmezse Allah korusun buna da baktır bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?