• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum mu ne

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
98
32
8
27
Bugun hersey iyidi sabah dus aldim susleniyim dedim baktim mesanemde yanma vr ve surekli wc'ye gitme durumum var normaldir usutmusumdur dedim yanma, karnimin alt bolgesinde agri. İkinci sefer lavaboya gidisimde idrarimla birlikte kan geldi cok korktum ve boyle devam edyr hala bol su iciyorum doktora gittim doktor bana kan, idrar tahlili yapti antibiyotik verdi iki ilac hala kanli idrar var yanma agrida tek wcde oluyor nekadar surer bu dokyor gecmezse haftaya tekrar gel dedi enfeksiyon kapmisim

Çok gecmiş olsun idrar yanması çok zor durum, ne kadar yararı dokunur bilmem ama corapsız terliksiz dolasmayın evde doktor bana öyle önermişti gercektende ise yarıyor

Ayağını sıcak tut bide suya karıştırılıp içilen bi ilaç var enfeksiyon için aynı gün düzeldim ben. Bikaç idrar dan sonra. Doktor verdimi ondan

Bende de öyle olmuştu wc den cikamamistim ama ben kum dokuyomusum iki günde geçmişti geçmiş olsun korkacak bişey yok ilaclarinizi alın ve bol su enfeksiyon için antibiyotik kullaniyomussunuz zaten 3 güne kadar toparlanirsiniz ayaklarınızı sıcak tutun bir de dışarda wc kullanmamaya özen gösterin

Bende de öyle olmuştu wc den cikamamistim ama ben kum dokuyomusum iki günde geçmişti geçmiş olsun korkacak bişey yok ilaclarinizi alın ve bol su enfeksiyon için antibiyotik kullaniyomussunuz zaten 3 güne kadar toparlanirsiniz ayaklarınızı sıcak tutun bir de dışarda wc kullanmamaya özen gösterin
Tamam canim tesekkur

Gitmistim canim idrarda kan geliyor diye yoksa evde sicak tutar gecerdi kanli idrar var diye korktum gittim iki hap yazdi doktor bi hafta icinde duzelmezse tekrar gitmeliyim

Anladım canım inşallah geçer böbreklerde taş ya da kum olunca da düşerken bunlar oluyor geçmezse Allah korusun buna da baktır bir.

Back