• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :( her gun cok az pembe akinti

korktum ya :( 2 saat oncede bisikletle bi yere gittim hizli hareket ettim simdi belimde agri fazlalasti, wc gittim yine cok acik kirmizi pembemsi bi akinti geldi biraz daha fazla :(

arkadaslar baska boyle yasayan varmi korkuyorum cok :(

bi kerede dusuk yasadim onu tekrar yasamak istemiyorum Allah im oyleyse eger sen koru yarabbim :(:(:(

kotu bi hastalik cikicak diyede krokuyorum :( ufff

canım ben iki ay üstüste hep bunu yaşadım over kisti çıktı.doğum kontrol hapı ile sorunum çözüldü. umarım seninki bebek olduğu içindir. geçmiş olsun cnm haberdar et

canım ben iki ay üstüste hep bunu yaşadım over kisti çıktı.doğum kontrol hapı ile sorunum çözüldü. umarım seninki bebek olduğu içindir. geçmiş olsun cnm haberdar et

Benim de son 2 adet dönemi öncesinde pembe lekelenmelerim oldu. Doktor p.over olabilir diye 3 ay kullanmam için d.kontrol hapı verdi. Çok tedirginim. "Sorunum çözüldü" demişsin, umut oldun bana :16:

kislar yarin adet gunum ve ben dayanamadim bugun test yaptim 2 cizgi silik cikti acaba diyom ... :26: adet tarihinden once sonuc pozitif olur mu ? yarin adet gunum :18:

bu agrilarin sebebi hamilelik olabilir mi ?:26:

merhaba daha önceki mesajları okuyamadım ama benimde adetime bir gün kala yani ya ogün olacaktım yada ertesi gün yaptığım testte 2. çizgi silik çıkmıştı ve ertesi gün yaptırdığım kan testince beta hcg değerim 681 di yani 4 haftalık hamileydim umarım sende öylesindir

merhaba daha önceki mesajları okuyamadım ama benimde adetime bir gün kala yani ya ogün olacaktım yada ertesi gün yaptığım testte 2. çizgi silik çıkmıştı ve ertesi gün yaptırdığım kan testince beta hcg değerim 681 di yani 4 haftalık hamileydim umarım sende öylesindir

insallah canim ya oyledir. ben bekliyorum bakalim adetim gecikirse tekrar test yapicam. normalde yarin olmam gerekiyo insallah olmas :18:

İnş hamilesindir... 2. çizgi silik bile olsa "hamilelik pozitif" diye biliyorum ben :66:

Back