• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :( her gun cok az pembe akinti

Herseyimsin

Cok mutsuzum :(
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
88
0
36
Hollanda
selam arkadaslar, bilenler yardimci olursa cok sevinirim. daha adetime 10 gun var. ve 1 haftadir falan surekli her gun cok az pembe akinti geliyo, bazen serit gibi cok acik kirmizi akinti. ve belimde kasiklarimda nasil tarif edeyim bi sag tarafta bi sol tarafta agri oluyo ki biraz fazla ayakta durunca belim agriyo vs o bolgeler iste (bel kasik) bas agrimda fazlalasti bacaklarimda agriyo bazen ve gaz problemi olmaya basladi. anlamadim bu ay ne oluyo :18:

korkuyorum acikcasi bi hastalik problemmi var diye :(

bu arada 2 ay once 3 haftalik falandi dusuk yapmistim yani cok kucuktu. :5:

korunmuyorumda ,

bilenler biseyler desin lutfen. :5:

Son düzenleme:
selam arkadaslar, bilenler yardimci olursa cok sevinirim. daha adetime 10 gun var. ve 1 haftadir falan surekli her gun cok az pembe akinti geliyo, bazen serit gibi cok acik kirmizi akinti. ve belimde kasiklarimda nasil tarif edeyim bi sag tarafta bi sol tarafta agri oluyo ki biraz fazla ayakta durunca belim agriyo vs o bolgeler iste (bel kasik) bas agrimda fazlalasti bacaklarimda agriyo bazen ve gaz problemi olmaya basladi. anlamadim bu ay ne oluyo :18:

korkuyorum acikcasi bi hastalik problemmi var diye :(

bu arada 2 ay once 3 haftalik falandi dusuk yapmistim yani cok kucuktu. :5:

korunmuyorumda ,

bilenler biseyler desin lutfen. :5:

canım bana kalırsa HAMILESIN, yanı anlattıkların hamılelık belırtılerı, zaten korunmuyorum demıssın, hadı bakalım hayırlısı

insallah canim ya sagolasin cevap yazdigin icin. insallah oyledir ben hastalik falan vardir diye korkuyorum :(

Allah her isteyene cocuk nasip etsin insallah insallah insallah icinde de bizlere

canım bende de öle oluyodu kistten dolayı demişti doktorum yumurtalıklarımda kist çıktı.vede 20 gün önce sol yumurtalığım alındı.iyi düşün yinede doktorada başvur bence bayramdan sonra

korktum ya :( 2 saat oncede bisikletle bi yere gittim hizli hareket ettim simdi belimde agri fazlalasti, wc gittim yine cok acik kirmizi pembemsi bi akinti geldi biraz daha fazla :(

arkadaslar baska boyle yasayan varmi korkuyorum cok :(

bi kerede dusuk yasadim onu tekrar yasamak istemiyorum Allah im oyleyse eger sen koru yarabbim :(:(:(

kotu bi hastalik cikicak diyede krokuyorum :( ufff

canim 2 ay once dusuk oldugunda. insallah dusunmemeye calisiyorum ama anlamiyorum neden oldugunu :( daha adetimede 10 gun var desemki adetim gelecekde belirtisi falan.

önemli bişey olsa doktorun söylerdi.benimde belim çok ağrılar oluyodu sağ ve sol kasığıdığımda inanılmaz kasılmalar ben kist olduğunu öğrendim.bayramdan sonra git doktora en iyi açıklamayı yapıcaktır.

sanmıyorum önemli bişey olsa doktor ugs girdiğinde sölerdi.gönlünü ferah tut inş hamilesindir bebeğin olur :emir_bebek:

insallah canim insallah oyledir.

Allah im herkese sifa saglik versin icinde bizlere insallah

peki sen simdi nasilsin yumurtaligin alindiktan sonra agrilar gectimi ? benim fazlada bi bilgim yok nasil aliyolar yumurtaligi zarari olmuyo demi ? bu arada evli degilsin sanirim. bende evleneli 4 ay oldu amannn bekarken ayda bi adet goruyodum adam gibi bisey yoktu evlendim agrilar cogaldi

benim bi anda oldu iki yumurtalığımda da kist çıktı. biri 6 cm diğeri 3 cm yakın canım.sol yumurtalığımdaki kist 6 cm çok büyümüş mecburen ameliyat oldum.çok şükür iyim ama tam kurtulamadım kistten doktorum sağımı ellemedi çocuğum olsun diye ama çocuğum olma şansı şuan çok düşük sağ yumurtalığım kistli olduğu için.inş zamanla yokolur.RABBİM herkese şifalar versin

ameliyatım ilk günü çok ağrılı geçti.çok şükür şimdi iyiyim ağrılarım eğilip kalktıkça oluyor. 6 ay sonra tadeviye başlıcaz inş sağ yumurtalığımdaki kistte kaybolur.

saol canım.evet belimdeki ağrılarla oturmakta çok zorlanıyordum son 1 ayda.adetliyken hele evden dışarı çıkamıyodum hep yatarak geçmişti.

anladim canim. Allah sifa versin insallah. bende oyle ahim sahim bi agri yok yani cok fazla degil hafif hafif oluyo arada ki beni rahatsiz edecek kadar degil az yani.
beni korkutan bu akintilar anlayamadim :S

yok arkadaşım adet düzensizliğini sağlayan kistler çok küçük oluyolar.doğum kontrol haplarıyla zamanla yok oluyolar merak etme. doktora başvur bayramdan sonra

canım bu söylediğin şikayetler hamile kalındığında başlarda meydana gelen ağrılar gibi.

ama başka arkadaşların söylediği gibi kistin de olabilir. En doğru cevabı doktorun verir ..

üzülme dilerim kötü bişey değildir aksine güzel bir sürpriz olur İnşallah..

geçmiş olsun.

Back