• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum hamilemiyim

Zeynepmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
12
1
1
31
Adet gunum genelde 6 7 gun surer ekim ayinin 27 sinde adet oldum kasım ayınında 18 inde adet oldum ve 3.gun de bitti acaba hamilemiyim ne kadarlik hamileyim nasıl ögrenebilirim

hamile değilsin hamile olsan regl olmazsın.1 gün 3 gün değil hiç olmazdı o 3 gün

Aramalarda okuduguma gore ustune gorme adet doneminden 10 gun erken olunuyormus ve 3 gun suruyor diye yaziyor kimindede fazla kanama olabilirmis bilemedim kafam cok karisik

Aramalarda okuduguma gore ustune gorme adet doneminden 10 gun erken olunuyormus ve 3 gun suruyor diye yaziyor kimindede fazla kanama olabilirmis bilemedim kafam cok karisik
yok canım hiç sanmıyorum ama eğer çok supheleniyorsan bi hamilelik testi yapmalısın hatta kesin sonuç için doktora gitmelisin ama dediğim gibi sanmıyorum adetine 3 günde kalsa hamileysen kan gelmez.Hic olmazsın

Merhabalr ben yeni uye oldu size yasadigim biseyden bahsetmek istiyoeum adetime 10 gun kala peceteyle sildigimde pembemsi bi akintim olmustu onun haricinde 3 4 gun sol kasigimda ani hareketler.sonucu batmlar yasadim keskin ama kisa batmlar sadece.gogus uclarimda sizi var suanda adetime 1 gun var test yapmaya korkuyorum tecrublerinizden yararlanmak isterim simdiden tesekkur edrim 😊

eğer düzenli ise adetiniz 10 gün sonra regl olmanız gerek 27 ekimde olduysanız 24 Kasım olmanız lazım düzenli iseniz 18 inde olmuşsunuz erken olmuş yani bu regl nizi bekleyin sonra test yapın

Son düzenleme:
Hayir yapmadim acaba ben hesaplarken ekim ayinimi yazmaliyim yoksa bu 3 gun suren adet bitiminimi
eğer düzenli ise adetiniz 10 gün sonra regl olmanız gerek 27 ekimde olduysanız 24 Kasım olmanız lazım düzenli iseniz 18 inde olmuşsunuz erken olmuş yani bu regl nizi bekleyin sonra test yapın

Son düzenleme:
Merhabalr ben yeni uye oldu size yasadigim biseyden bahsetmek istiyoeum adetime 10 gun kala peceteyle sildigimde pembemsi bi akintim olmustu onun haricinde 3 4 gun sol kasigimda ani hareketler.sonucu batmlar yasadim keskin ama kisa batmlar sadece.gogus uclarimda sizi var suanda adetime 1 gun var test yapmaya korkuyorum tecrublerinizden yararlanmak isterim simdiden tesekkur edrim 😊

Bir hesaplama yaparsam hangi aydan hesaplamam gerekiyor ustune gormeyse onun son gunundenmi hesaplamam lazim

Ben 4 kasımda adet.oldum 26 kasımda o akinti gerceklesti daha once hic boyle bisey yasamamistim adetim pek duzenli degil zaten 3 4 gun aksar

Back