• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum hamilemiyim ?

Dadinaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2
0
1
34
Merhaba Bayanlar Adetime 10 gün falan var 3-4 gündür karnımda acayip şişlik var midemde ekşime karnımda ağrı belimde hafif bir ağrı ve karnımda gaz var kabızlık oluyor birazda az bişey yesem çatlıcak gibi oluyorum göğüslerimdede hafif şişlik var . Hamile olabilirmiyim olmakta istemiyorum korkuyorum açıkcası kafam çok karışık sizce bunlar hamilelik belirtisimi test yapsam sonuç alırmıyım??

Merhaba Bayanlar Adetime 10 gün falan var 3-4 gündür karnımda acayip şişlik var midemde ekşime karnımda ağrı belimde hafif bir ağrı ve karnımda gaz var kabızlık oluyor birazda az bişey yesem çatlıcak gibi oluyorum göğüslerimdede hafif şişlik var . Hamile olabilirmiyim olmakta istemiyorum korkuyorum açıkcası kafam çok karışık sizce bunlar hamilelik belirtisimi test yapsam sonuç alırmıyım??

Bende yediğim şeyler e karşı midem çok hassaslasmis di bide kasıgim da bi kıpırti hissetmistim .. adet günümü bir hafta geçti test yaptım pozitif çıktı .. Eşim normalde yanımda sigara icerdi bu beni rahatsız etmezdi ama hamile kaldigimda kokulara karşı hassaslastim herseyi yiyemiyordum .. evet doğru göğüs ağrır şişer koyulasir sindirim problemleri yaşarsın bel ağrısıda olur .. şişlik zaten olur kasık da bende oldu şu anda 36 haftalik gebeyim .. bence sen bi test yaptır.. yinede hayırlısı olsun canım

Back