İmkansızmış gibi konuşanlar var ve olacaktır tabii ki ama benim sülalemde bu anlattığın leke olayı yaşanıyor canım. O dediğin leke hem 2 kardeşimde hemde kuzenimde oluştu canım. Benimde pembe bir doğum lekem var bacağımda, ayağımda da ten rengimden daha açık renke, aynı Türkiye haritası şeklinde bir lekem var yani korkacak çekinecek birşey yok. Sana has bir leken oluyor. O lekelerin olması için illa çilek olması da gerekmiyor canım...
Annem erkek kardeşimde senin gibi birşey (ne olduğunu hatırlamıyorum) yiyip elini alnına, kaş ortasına ve ensesine değdirmiş. Kardeşimin de tam o bölgelerde küçükken kırmızı leke gibi değilde bir kırmızılık kızarıklık vardı, sinirlendiğinde çıkıyordu. Şimdi 19 yaşında ve o kadar az görünüyor ki anca ailesi farkeder.
Diğer kardeşime hamile iken de bildiğin pembe gülün yapraklarını yiyordu annem neredeyse her gün ve karnına dokundu mu yerken bilmiyorum ama kardeşim doğduğunda tam göbek deliğinin yanında gül şeklinde kıpkırmızı bir leke vardı ve deri altında değildi yani dokunduğunda hissedebiliyordun lekesini. Şimdi 10 yaşında ve sadece 1 kırmızı nokta kaldı yani bu lekeler büyüdükçe geçebiliyor.
Kuzenime gelirsek, teyzem de yemiş ve ellerini 1 bacağına sürmüş acaba leke olayı gerçek mi diye. Kuzenim şu an sanırım 5-6 yaşında ve bacağı komple leke. Hastaneye bile götürmüşler bu ne diye çünkü onun ki baya bildiğin leke olmuş. Onunkine geçmez demişler ama kimse bilemez tabii.
Sana bunları anlattım ki korkacak birşey olmadığını anlayasın canım. Vicdan azabı biraz fazla, sakin ol. Bizde yaşandığı için belki ben yiyip dokunsam leke olur ama sende büyük ihtimalle leke olmaz canım sıkma kendini. İnanmazsan sana lekemin resmini çekip yollayabilirim :))