• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum artik.. tek cozum ameliyat galiba..

Gecmisler olsun ,
Et ve kemik egriligini cok iyi bir doktora duzelttirin sorununuzu bu buyuk olcude cozecektir zaten ,rinoclenil damla ,deniz suyu ile temizlik sonra damla
Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Siz ameliyat oldunuz mu? Özellikle burundaki eğrilik için ameliyat sonrası çok ağrılı oluyor ve burnun şekli bozuluyor diye okumuştum. O nedenle de korkuyorum aslında, bir de iyi bir doktor bulmak da mesele tabii. :KK64:

Sanada gecmis olsun cnm... Insallah kurtuluruz.. hayat kalitesini cok etkiliyor evet :KK43: mesela evdeyim biseyim yok, arabada geniz akintim basliyor.. degisik havalar cok etkiliyor beni.. ucak yolculuklari dahada kotu oluyorum.. klimalar maf ediyor beni..
Ben de geniz akıntısı olmuyor da afedersin eskiden beri balgam her gün. Çok aşırı olmasa da hergun istisnasız. Nefes çok fena yapıyor beni, kalp hastası gibi tikaniyorum bazen. Bir sprey kullanıyorum şuan ama o da derin derin nefes aldırmıyor bana. Ameliyat çözüm galiba ama bende eğrilik de var, onun acısı çok olur diye korkuyorum.bir de sesim çok değişirse diye. Birisi bana acı kavun yağı mi suyu mu ne önermişti. Onu cekiyorsun burnuna bir suru akıntı oluyor ve rahatliyorsun. Yalnız ölçüsü çok önemli , öldürür fazlası demişlerdi. Bir de mentol rahatlattı beni. Onu da doa kimyadan saf olarak almıştım. Ona da zararlı dediler sonra. Kısın parol ve viks en yakın arkadaşlarim.:KK19:

Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Siz ameliyat oldunuz mu? Özellikle burundaki eğrilik için ameliyat sonrası çok ağrılı oluyor ve burnun şekli bozuluyor diye okumuştum. O nedenle de korkuyorum aslında, bir de iyi bir doktor bulmak da mesele tabii. :KK64:
Bende ameliyat olali 10 yil oldu ,sadece egrilikten kaynakli kapanma acildi ,ne agri ne morarma olmadi ,burnumun seklide ayni hala ,estetik olmadim ,
Kbb uzmani yapti ameliyatimi

Sinüzit fena ağrı yapar abimden biliyoru ama ameliyatı nedir nasıldır yapılır mı bilmiyorum geçmiş olsun ;)

Bende ameliyat olali 10 yil oldu ,sadece egrilikten kaynakli kapanma acildi ,ne agri ne morarma olmadi ,burnumun seklide ayni hala ,estetik olmadim ,
Kbb uzmani yapti ameliyatimi
Geçmiş olsun çok sevindim ağrısız sızısız atlatmışsınız . Ben de bu çevrede iyi bir kbbci araştırayım o halde, içim rahatladı ağrı olmadığını öğrenince sagolun.:KK200:

Cok gecmis.olsun arkadaslar.. sinuzit cok yaygin rahatsizlik maalesef :( basta ciddiye almiyordum ama seneler gectikce anladim kroniklesti cunku

Back
X