- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
Merhaba arkadaslar, yillardir sinuzit hastasiyim, gitmedigim kbb uzmani kalmadi desem yeridir.. alerjim var, kulaklarim feci sekilde kasinir bazen, tozada alerjim vardir, geniz akintimda mevcut, burnumda hafif deviasyon benimde derdim bu sekilde.. fakat cok nadir oksusurum.. neyse bundan yillar once ufak bir kist olusmustu bogazimda, doktorum gecer demisti.. son dort yildir, sinuzitim kroniklesti, bazen geniz akintim gecmek bilmiyor, nefes alamiyorum, burnum tikaniyor.. buda beni daha cok strese sokuyor gerildikce geriliyorum.. aile hekimimiz ameliyat olacaksin dedi baska caren yok dedi, alerji ilaci verdi o rahatlatiyor beni simdilik.. bir kac tane kbb uzmanida ameliyat dedi.. kimileri ise gerek yok simdilik dedi.. bugunde cidden sanki bogazimin icinde birsey var.. hissediyorum yutkunurken.. O yillar onceden meydana cikmis kist olabilirmi diye dusunuyorum ? yada psikolojikmi ? korkuyorum artik.. doktora tekrar basvurucam.. aranizda benim gibi ayni dertten muzdarip arkadaslar beni rahatlatin biraz lutfen.. kronik sinuzit hastasiyim, bunun beraberinde geniz akintisi, burunda ufak deviasyon vsvs anlattigim gibi
hava degisikligi olur olmaz, hemen hapsuruyorum, geniz akintim cogaliyor.. offfffff