- 2 Mayıs 2023
- 8
- -7
- 25
-
- Konu Sahibi meraklibirhanim11
tesekkürler ama meraklılıkla alakası yok sadece korkuyorumBu kadar meraklı olmayın hanım. Sadece sürtünmeyse hamile degilsindir
Keşke sevişseniz de öyle evhamlansanız.Merhaba arkadaslar ben erkek arkadasımla sürtünmeli iliski yasadim reglimden 2 gun sonra oldu bosalma olmadı fakat zevk suyu geldi onuda surekli peceeteyle sildik(bakireyim) hamile kalma riskim var mı
ya duzgunce bir sey sordum hamile değilimdir demiKeşke sevişseniz de öyle evhamlansanız.
Bence değilsinizdirya duzgunce bir sey sordum hamile değilimdir demi
duzgun cevap verir misinizAzıcık daha sürtünseydiniz belki hamileydiniz
Düzgün soru sorar mısınızduzgun cevap verir misiniz
bakın korktugum bir konu yardımcı olmayacaksanız silebilirsinizDüzgün soru sorar mısınız
Herkese çan çan çan cevap yetiştirene kadar git iki araştırma yap. İnsan bedeni nedir onu öğren sonra her haltı denemeye kalk. Cahil cahil konuşuyosun ama hiçbir şey yapmaktan da geri durmuyosun maşallah. Git araştır bakıyım hamile nasıl kalınıyomuş öğren.Düzgün soru sorar mısınız
orosppu cpxuguHerkese çan çan çan cevap yetiştirene kadar git iki araştırma yap. İnsan bedeni nedir onu öğren sonra her haltı denemeye kalk. Cahil cahil konuşuyosun ama hiçbir şey yapmaktan da geri durmuyosun maşallah. Git araştır bakıyım hamile nasıl kalınıyomuş öğren.
Ne kadar seviyesiz bir yorumHerkese çan çan çan cevap yetiştirene kadar git iki araştırma yap. İnsan bedeni nedir onu öğren sonra her haltı denemeye kalk. Cahil cahil konuşuyosun ama hiçbir şey yapmaktan da geri durmuyosun maşallah. Git araştır bakıyım hamile nasıl kalınıyomuş öğren.
Avukatıma da dersin bunu. Aldım ekran görüntüsünü :)orosppu cpxugu
Avukatıma da dersin bunu. Aldım ekran görüntüsünü :)
Hiiç belli olmaz kazen abi sağım solum screenshotım dursun ben alayım da, instagramdan aldım parasını bir tanesinin güzel tatlı geldişikayet edeceğinize inanmıyorum ....
asla amacım sizi gaza getirmek değil ama inanmıyorum şikayetçi olacağınıza