• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Korkunç yaratık Bit hakkında yardım:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
gazı deneyin bnm annem öyle yapıodu hemen ölüyodu pislikler bnce gazı deneyin sonra saçın sarın artık saç derisi yanıncaya kadar birzck bekleyn 1 saate yakın snra banyoda iyice bi yuıkayın yanlız çok gzl yıkayın ve sirkleridee tırnaklarınızla çtlatın cnm

gece yatmadan önce güzelce sirke sürün saçlarına.. bağlayın saclarını tülbentle falan akmasın yastıga.. sabah kalkınca yıkasın.. 2-3 gün hergün yapın bunu.. gecicek.

oncelikle ne kadar öldürücü şampuan sirke vs kullanırsanız kullanın, çarşafları giysileri kaynatmadan bit sorununu kökünden halledemezsiniz. evi iyice temizlemeniz lazım, yatakları da. kaynatılabilecek her türlü kıyafeti ve çarşafı kaynatın.

Bence saçını kendi rengine boyayın çünkü boyada bitleri öldürüyor.. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum gaz yağı çok işe yarıyor...

boya biti öldürmez ama saçın bitlenmesini önler diye biliyorum..boyanın kokusunu sevmedikleri için boyalı saça gelmiyorlarmış...

bence en iyi yontem bildigimiz sivri senek ilaci olduruyor bocek ilaci yarim saat bekletin ve tarayin gercekten korkmayin bir sey olmuyor ama goze temes olmasin arkadasimm

Ne kadar temizlerse tmizlesin okuldaki arkadaşlarından kurtulmadığı sürece bitmeyecektir. Zalvor bit ilacını şiddetle öneririm

Back