Korkunç olay! Mezardan çığlıklar gelince...

Sus, sus içim fena oldu.

Aaaaaaa ne kotu olmus.allah rahmet eylesin[/QUOTE]
amın amın cok kotuydu gercekten. cocuklara söylenemedıgı ıcın dava vs acılamadı tabı.. konu kapandı gıttı..

tırnak izinin neyi kanıtladığını vallahi anlamadım.
ölmeden morga konulduğunu mu kanıtlamış?

Aile için evet.
Yani normalde hiç bir izi olmayan insan için başka bişey akla gelebilir mi.
sadece tırnak izinden öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum açıkcası.
kaldı ki hastanede vefat eden birisi için ölüm raporu düzenlenir ve kalp atışı olmadığına dair düz çizgisi olur mutlaka.
başka bir şeyden olmuştur o.

Şimdi düşündümde morgdan da çıkamazsın.
En iyisi ölünce biraz evde bekletilmek mi ne.

Prosedürler hakkında hiç bilgim yok inanın ama durum gerçek. Yani ilgilenen baştan sona kuzenim olmasa inanamam. Uzun süreli anlık durma vs gni bişey olabilir mi acaba? bilemiyorum.

Şimdi düşündümde morgdan da çıkamazsın.
En iyisi ölünce biraz evde bekletilmek mi ne.
Evde ölürsek sıkıntı yok. Hastanede olursa napalım. Aman evlerden ırak. .

Prosedürler hakkında hiç bilgim yok inanın ama durum gerçek. Yani ilgilenen baştan sona kuzenim olmasa inanamam. Uzun süreli anlık durma vs gni bişey olabilir mi acaba? bilemiyorum.
yok uzun süreli kalp durması olmaz. anca kalp masajı yapılıp mesela 1 saat sonra kalp masajıyla geri çalışmaya başlayabilir ama o farklı bir durum, zaten hasta morga indiyse tıbben ölüdür.
hani hastanede olmasa olabilir derdim de.
değişik bir durum tabi, olayın aslını merak ettim
belki yanlışlıkla başkası çizmiştir yüzünü.
yoksa teyze yaşasa neden kendi kendini çizsin.

Orda nefes alamayıp ölürken yüzünü gözünü çizmiş olamaz mı

Off çok korkunç ya,iyi yine duymuşlar kızın sesini.Bizim Alman komşu anlatırdı,Almanya'da bir insan hiçbir hastalığı filan yokken böyle pat diye ölürse 3 gün bekletirlermiş cenazeyi,3 gün boyunca doktor gelip kontrol edermiş bir hayat belirtisi var mı diye,ondan sonra gömülürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…