Alkollü kişilerin, hızdan hoşlananların arabalarına hiçbir şekilde binmem. Eşim de eğer alkol alacaksa, uykusuzsa ya taksi kullanır, yada dolmus vs. Ve biz yıllarca arkadaş, akraba çevresinde alay konusuyuzdur, sağlamcıymışız diye. Hiç takmıyoruz ama bunun alay konusu olması korkunç.
Şimdiye kadar ölümlü kazalarda yıllarca yatan birini görmedim ben. Vaktinden önce salıverildi. Hiç alkol almayıp sürekli kural ihlalinden, hızdan ehliyetine el konulan birini biliyorum. Bu kişi bir gün bile direksiyon başından mahrum kalmadı. Alkollüyken daha iyi araba kullanırım diyenleri de biliyorum. İşte bunlar gibi insanlardan dolayı araba fobim var . İşte haberdeki zat. Baya vukuatlı, bu kadar suçu olan insan hala trafikte, ve ne kötü ki kendini bilmez biri yüzünden bir insan şimdi hayatta değil. En kötüsü, nüfuslu nüfussuz binlerce trafik canavarı, katil ve katil adayı sürekli trafikte maalesef. Bunun çözümü ne bilemiyorum. Para cezası bile vız geliyor insanlara. Eğitim diyeceğim ama onun için çok geç kalındı ya da bize yetişmedi. Belki 50 yıl sonra eğitimle insanlarımız bir yerlere gelecek.
Şehit polise rahmet diliyorum. Eşine, ailesine sabırlar diliyorum. Haberlerde eşini gördüm çok kötü oldum