Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simir sonucu temiz çıktı fakat biyopsi yapmak istediklerini söylediler. korkudan mahvolmul vaziyetteyim... bunu yaşayan varsa nolursunuz paylaşırmısınzMenopoz döneminde rahim kalınlaşması oluyor diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam…
Bir bilgim yok.simir sonucu temiz çıktı fakat biyopsi yapmak istediklerini söylediler. korkudan mahvolmul vaziyetteyim... bunu yaşayan varsa nolursunuz paylaşırmısınz
işte o küretaj işlemi nasıl oluyor.... başıma neler geleceğini bilmek istiyorum.. aşırı korkuyorum ben....Yengemde vardı kalınlaşma çok fazla kanaması oluyordu öyle teşhis konuldu.
Küretaj işlemi yapıldı.
Şu anda bir problemi yok.
işte o küretaj işlemi nasıl oluyor.... başıma neler geleceğini bilmek istiyorum.. aşırı korkuyorum ben....
Kısa bir anesteziyle olur benim bildiğim. Endişe etmeyin.işte o küretaj işlemi nasıl oluyor.... başıma neler geleceğini bilmek istiyorum.. aşırı korkuyorum ben....
Vardı bende. Hatta adetim çok uzun ve yoğundu. Yarım saatte bir bile ped degistirdigim oldu.ilaç geçtisimir sonucu temiz çıktı fakat biyopsi yapmak istediklerini söylediler. korkudan mahvolmul vaziyetteyim... bunu yaşayan varsa nolursunuz paylaşırmısınz