• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkulu Rüya Balensiz Sütyen Bulma :)

haccer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
213
2
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba :)
Ameliyat öncesi gerilim ve stres, ameliyat sonrası ağrı sızı, sonrası da arama ve telaş :)
Ameliyat olan arkadaşlarım da bu süreçleri yaşamıştır eminim ki :)
Hepimize tekrar geçmiş olsunnn... :46:

Şimdi gelelim konu başlığımıza. Malum, sporcu sütyenleri çıktıktan sonra, protez için belli bir zaman geçene kadar balensiz sütyen kullanmamız gerekiyor. Ben bu sütyeni inanın çok aradım. Bir kere göğüsler tam şekillerini almadığı için, lazer kesim balensiz sütyenler çok komik durdu bende. :37:
Penti'nin üçgen bikini tarzında bir sütyeni var balensiz. Gayet hoş ama bunda da şu sıkıntım oldu. Aylarca sporcu sütyeni kullandıktan sonra, Penti'nin sütyeni çok hoş olmasına rağmen sanki çok açık kaldı cicişler. :9:
Tabi bu arada La Senza, Ayyıldız ve Kom gibi markalara da baktım. Ve çoğu artık balensiz sütyen üretmiyormuş.
Son çare Marks & Spencer kaldı veeee Bingooo :) :16:

Yaşadığınız ilde varsa mutlaka bu mağazayı ziyaret edin. Özellikle gelişme çağında ki genç kızlara verdikleri balensiz sütyenler inanılmaz güzel ve tabirimi hoş görün cuk diye oturuyor. Evet rakam olarak biraz fazla ama son derece rahat ve kullanışlı.

Sizler de burada, bulduğunuz balensiz sütyenleri yazarsanız, çoğu arkadaşımıza bu arama süreci daha rahat olacaktır.

Sevgilerr :nazar:

cok faydalı bir baslık olmuş canım.evet haklısın balensiz sutyen bulmak cok zor.bana kalıp gıbı olacak sutyen lazım.yanı sıkmayacak yada gevsek olmayacak.ama bulamıyordum.onerılerın ısıme yaradı.ayrıca birgün böyle bir derdımın olacağı hiç aklıma gelmezdı ::)

cok faydalı bir baslık olmuş canım.evet haklısın balensiz sutyen bulmak cok zor.bana kalıp gıbı olacak sutyen lazım.yanı sıkmayacak yada gevsek olmayacak.ama bulamıyordum.onerılerın ısıme yaradı.ayrıca birgün böyle bir derdımın olacağı hiç aklıma gelmezdı ::)

Aynen, fellik fellik balensiz sütyen arayacağım bennn.. :37:
Rüyam da görsem inanmazdım yeminle :1:
Bende varsa yoksa full dolgulu hatta balenli koca sütyenler :52:

pentinin desteksiz sütyenleri harika balenli olanlarda bile yok gibi hissediyosunuz.ben başka hiçbi markayla rahat edemedim.

Arkadaşlar,
sporcu sutyen dedikleri iliklenen yeri olmayan sutyen, ameliyat sonrası kollarınızı kaldıramazken nasıl giydiniz bu sutyeni? Ben TCHIBO dan bir tane arkada iliklenen balensiz ve dolgusuz sutyen buldum onu giyiyorum, fakat o da alt tarafta ameliyat dikişlerime yakın olan yerde lastık kısmı acıtıyor nedense. Bazılarınızdan gormustum sanırım , onde iliklenen sutyenden bahsederken, maden sporcu sutyenini uzun sure giyecegiz onerisi olan var mı rahat edebilecğim bir sey olmalı

offffffffffffffffff ben ne zaman desteksiz sütyen arıcam acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=(( ... Allahım nolur bi an önce nasip ettt......... Amin deyin kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr =)))

Arkadaşlar,
sporcu sutyen dedikleri iliklenen yeri olmayan sutyen, ameliyat sonrası kollarınızı kaldıramazken nasıl giydiniz bu sutyeni? Ben TCHIBO dan bir tane arkada iliklenen balensiz ve dolgusuz sutyen buldum onu giyiyorum, fakat o da alt tarafta ameliyat dikişlerime yakın olan yerde lastık kısmı acıtıyor nedense. Bazılarınızdan gormustum sanırım , onde iliklenen sutyenden bahsederken, maden sporcu sutyenini uzun sure giyecegiz onerisi olan var mı rahat edebilecğim bir sey olmalı

Ayyıldız almıştım ben. Önden kopçalı. Yelek gibi giyiyorsun ama kolunu çok kaldırmak zorunda değilsin. Ben memnundum.

$SC20131118-112929-1.jpg benim kullandıgım medikal sporcu sütyeni bu hem önden fermuarlı hem arkadan kopçalı giyimi rahat. Sadece daha kapalı kıyafetler tercih etmem gerekiyor yoksa yakası açık kıyafetlerden gözüküyor çirkin görüntü oluyor haliyle.

pentinin üçgen dışında da balensiz lazer kesim bir modeli olması lazım, hem de üçgen gibi çok açıkta bırakmayacak bir model bence, siyah ve beji vardı yanlız sadece..

size mi denk gelmedi acaba..

Eki Görüntüle 864369 benim kullandıgım medikal sporcu sütyeni bu hem önden fermuarlı hem arkadan kopçalı giyimi rahat. Sadece daha kapalı kıyafetler tercih etmem gerekiyor yoksa yakası açık kıyafetlerden gözüküyor çirkin görüntü oluyor haliyle.

Canım ben de bir süre kullandıktan sonra sporcu sütyenini, senin fotoğrafını koyduğun bu medikal sütyene geçmiştim. Ve bu bende uzun süre kullanımda alerji yaptı. Kalıp gibi, rahat ama dediğin gibi yakası açık kıyafetlerle hoş olmuyor.
Neyse, sen eminim ki daha kısa süre takacaksın bunu. Sonra hooop balensizler 😊

pentinin üçgen dışında da balensiz lazer kesim bir modeli olması lazım, hem de üçgen gibi çok açıkta bırakmayacak bir model bence, siyah ve beji vardı yanlız sadece..

size mi denk gelmedi acaba..

Göğüsler henüz sert olduğu için o lazer kesimliler bende çok komik durdu. Evet kesinlikle güzellerdi ama olması işte :)

Arkadaşlar,

Triumph marka, triaction diye bur sporcu sutyeni kullandım. Onden kapanıyor. Takip çıkarmak cok kolay. Ben balenli sutyenlerin balenlerini çıkardı. Desteksiz olanları tabii. Güzelim sutyenler sırf balen var diye heba olmasın dedim. Bir de İntimisimi marka cok güzel baleniz sutyenler buldum.

Back