- 28 Kasım 2010
- 41.659
- 137.982
Ben savastan kacmam canim esim de asla kacmaz sebeplerini simdi anlatmayayim bu topikle alakasi yok ziraBen rahatsız olmam canım bende kapalıyım hatta çarşaf vari bile giyinebiliyorum ve kimseye zararım yok
İkincisi ben bir polis eşiyim astsubay kızıyım
Uçuncusu bende bursada yaşıyorum ve senin gorup yorumladıklarını bende farklı gorup yorumluyorum
Sen savaştan kaçıp bir ülkeye sığınsan villada sırf kocanla yaşayacaksın sanırım..o insanlar savaştan kaçtılar maaile bir eve giriyolar belkide komşularıyla...
Halamın kiracılarıda suriyeli kaç komşu bir evdeler çunku adamların para birimleri duşuk zaten yoksullar iyice bittiler burada...
Ben van depremzedesiyim bir konteynerde 20 kişi yaşadım sonra erzuruma depremzede olarak gittim orada toplu yaşadık acaba bizden de sizin gibi rahatsız oldular mı hatta rahatsız oldukları için kotu ithamlarla yaftaladılar mı..
Bu yaptığın kul hakkına girer hesabını Allaha veremezsin.gerçi bu da senin tercihin.
Kotu insan her millette kotudur karakter çirkinse memleketin önemi yoktur bu da benden size hayat dersi olsun alırsanız.
Kul hakkina girdigini de asla dusunmuyorum sen kapali olabilirsin seni yolda gorsem anaaa canli bomba diyecegimi de sanmam ayrica sana soyledigim gibi senin benim gibi insanlar degiller gorduklerim ben sadece neyi gorduysem onu anlatiyorum her kapali her carsafli ustune alinirsa boyle yandik ki ne yandik