- Konu Sahibi Gulguzeli33
Oğlum artık birkaç ay sonra 3buçuk yaşında olacak.bugüne kadar gerek lazımlığa gerek klozete her oturtmamda korkudan tir tir titreyip ağladı,aklını kaçıracak gibi oluyordu,hazır olmadığını düşünüp her seferinde erteledim.artık çok geç oldu,bir şekilde alıştırmak zorundayım diyip 2hafta önce yeniden denedim.her seferinde kakam yok diyip kaçtı lazımlıktan.meğer tutuyormuş kakasını.birkaç gün korkup tutunca sonunda istese de yapamadı,çok şiddetli karın sancısı yüzünden acile gittik,lavman verdiler,bez bağladık yaptırdık,yine bezle devam ettik.şimdi 2gündür yeniden denemeye başladım,her seferinde olduğu gibi yine ödüller,şebeklikler,kakanın arkasından veda partileri falan (ooooooffffff) bu sefer klozet korkusunu yendi,oturup ıkınıyor ama yine kabız oldu yine 3gündür yapamıyor,karnı yine şişti davul gibi oldu.gliserin fitil attım bir tane,15dakika boyunca çığlık çığlığa ağladı,yanıyor dedi,bembeyaz oldu bayılacak sandım,yakar mı böyle bu fitil bilmiyorum ki,tabii geri çıkarmak gibi bir şansım da yoktu,ağlamaktan başka elimden birşey gelmedi.çok zormuş arkadaşlar,sütten kesmek çok daha kolaydı.fitile rağmen yapmadı,öylece uyudu.
Birdaha yapma anne tamam mı,çok acıdı dedi.affettim ama seni affettim,kızgın değilim,üzgün de değilim,artık üzgün olma mutlu ol anne dedi.öldüm o anda,paramparça oldum,çok üzgünüm.canı çok yandı.
Ne yapmalıyım,yine ertelesem mi bilmiyorum.eşimle de bu konu yüzünden sorun yaşıyoruz,oğlumuzun hazır olmadığını biraz daha beklememi söylüyor.sık sık kaka gelmişmi gel gidip bakalım,çiş varmı gel deneyelim dememi baskı yapmak olarak görüyor.bu arada çişte sorun yok,gece bile ıslatmıyor altını,onu öğrendi.
Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var,şimdiden teşekkür ederim.
Birdaha yapma anne tamam mı,çok acıdı dedi.affettim ama seni affettim,kızgın değilim,üzgün de değilim,artık üzgün olma mutlu ol anne dedi.öldüm o anda,paramparça oldum,çok üzgünüm.canı çok yandı.
Ne yapmalıyım,yine ertelesem mi bilmiyorum.eşimle de bu konu yüzünden sorun yaşıyoruz,oğlumuzun hazır olmadığını biraz daha beklememi söylüyor.sık sık kaka gelmişmi gel gidip bakalım,çiş varmı gel deneyelim dememi baskı yapmak olarak görüyor.bu arada çişte sorun yok,gece bile ıslatmıyor altını,onu öğrendi.
Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var,şimdiden teşekkür ederim.