- 29 Ocak 2019
- 367
- 778
- 18
- 30
HerbCanım yasayan birisi olarak aldır diyorum banada dr önemli değil basit kist dedi ve sonuç tümör ve şimdi ondan ameliyat olcam. Ameliyatta temizleniyor eğer cogalirsada zaten kaçınılmazdır ama sen yinede önlemini al. Şuanda ağrıdan çocuğumu kucagima alamıyorum,yüz üstü yatamıyorum ağrıyor ve sanki taş koymuşlar goguslerime. Onun için erkenden önlemini al. Doktor tümör içinde takibe alalım dedi ben kabul etmedim garanti veremiyor kanser olma diye kanser olursa tamamen kaybedecem göğsümü. Onun için korkma ve erken önlem al. Anladığım kadarıyla bekarsın ilk başta onun için önlem al.
Gerçekten mi çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bende inanılmaz ağrı var kola parmaklara kadar vuran bi ağrı. Doktor beni bilmiyorum ama niyeyse pek tatmin etmedi. Elle muayene edip ultrasona yolladı sonra kist var dedi sadece bu. Ağrı var dedim olabilir dedi. Bu ağrılar normal mi pekiCanım yasayan birisi olarak aldır diyorum banada dr önemli değil basit kist dedi ve sonuç tümör ve şimdi ondan ameliyat olcam. Ameliyatta temizleniyor eğer cogalirsada zaten kaçınılmazdır ama sen yinede önlemini al. Şuanda ağrıdan çocuğumu kucagima alamıyorum,yüz üstü yatamıyorum ağrıyor ve sanki taş koymuşlar goguslerime. Onun için erkenden önlemini al. Doktor tümör içinde takibe alalım dedi ben kabul etmedim garanti veremiyor kanser olma diye kanser olursa tamamen kaybedecem göğsümü. Onun için korkma ve erken önlem al. Anladığım kadarıyla bekarsın ilk başta onun için önlem al.