• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korku ve kist..

Canım yasayan birisi olarak aldır diyorum banada dr önemli değil basit kist dedi ve sonuç tümör ve şimdi ondan ameliyat olcam. Ameliyatta temizleniyor eğer cogalirsada zaten kaçınılmazdır ama sen yinede önlemini al. Şuanda ağrıdan çocuğumu kucagima alamıyorum,yüz üstü yatamıyorum ağrıyor ve sanki taş koymuşlar goguslerime. Onun için erkenden önlemini al. Doktor tümör içinde takibe alalım dedi ben kabul etmedim garanti veremiyor kanser olma diye kanser olursa tamamen kaybedecem göğsümü. Onun için korkma ve erken önlem al. Anladığım kadarıyla bekarsın ilk başta onun için önlem al.
Herb
Canım yasayan birisi olarak aldır diyorum banada dr önemli değil basit kist dedi ve sonuç tümör ve şimdi ondan ameliyat olcam. Ameliyatta temizleniyor eğer cogalirsada zaten kaçınılmazdır ama sen yinede önlemini al. Şuanda ağrıdan çocuğumu kucagima alamıyorum,yüz üstü yatamıyorum ağrıyor ve sanki taş koymuşlar goguslerime. Onun için erkenden önlemini al. Doktor tümör içinde takibe alalım dedi ben kabul etmedim garanti veremiyor kanser olma diye kanser olursa tamamen kaybedecem göğsümü. Onun için korkma ve erken önlem al. Anladığım kadarıyla bekarsın ilk başta onun için önlem al.
Gerçekten mi çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bende inanılmaz ağrı var kola parmaklara kadar vuran bi ağrı. Doktor beni bilmiyorum ama niyeyse pek tatmin etmedi. Elle muayene edip ultrasona yolladı sonra kist var dedi sadece bu. Ağrı var dedim olabilir dedi. Bu ağrılar normal mi peki

İlaç falan kullanmayın lütfen doktorunıza sormadan.iyice hormonel dengenizi bozmayın.ağrınız çok olursa ılık duş alın yeter
Peki sizce göğüsten kola kadar parmaklara kadar olan ağrı normal mi. Bide masaj yap dedi bi akraba sizce masaj yapılabilir mi

Canım bnmde ufak bitane var çok küçük emzirdikten sonra kaybolma ihtimali var dedi doktor. Teyzemdede 3 tanr vardı bitanesina bakıldı kötü huylumu diye iyi huylu çıktı dierlerini aldormadı. Senn çocuk varmı yoksa 6 aya bi kontrol ettir çocuk olduktan sonra bak birde
Bekârim :) rahatladım ama ağrı olması beni korkuttu ama çoğunlukta varmış

Peki sizce göğüsten kola kadar parmaklara kadar olan ağrı normal mi. Bide masaj yap dedi bi akraba sizce masaj yapılabilir mi
Ilık suyla memeye masaj yapmıştım ben oğlumu doğurdultan sonra mememde çok şiş olmuştu o nedenle iyi de gelmişti.ama öyle bastıra bastıra mıncıklayarak değil.nazikçe masaj yapmıştım.
Yanlış şeyler yazıp size zarar vermek istemiyorum aslımda bunlar benim yaşadıklarım herkesin fizyolojik durumu farklı siz doktora sorun isterseniz.bir de özele gidiyorsanız cep numarası isteyin hiç çekinmeyin.ben doktorlarıma whatsapp tan yazıyorum sorularımı.aklıma takılacağına sorarım daha iyi yanlış da yapmam.türkiyenin belki de en çok ameliyat yapan çok bilindik troid cerrahı mete hocam mesela anında dönüş yapar sorularıma.Allah bin kere razı olsun böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.

Rahatladım yaa ben niyeyse Allah korusun kanser olmuşum gibi üzüldümm ya bide doktor hiç bir açıklama yapmadı gibi hissettim. İyice panik oldum
İşte doktorlara göre basit bişey :) bizimde bütün sülalede olunca doktora he deyip geçmiştim,takip şart muhakkak , birde doktor bana Doğum kontrol hapı kullanıp kullanmadığımı sordu genelde kullananlarda fibrokist oluşurmuş

Bendede vardı süt bezesini çekti iğne ile , diğeri 2,5 altında takip yeterli dedi.zararsız olup olmadığını anlıyorlar zaten ultrasondan

Benim elime bişey gelmişti. Ağrıdan dolayı gittim
Bazen o kadar ağrım olurdu ki elimi dahi dokunamaz,yatamazdım.endişe etmeyin lütfen.
Bilinçlisiniz ki hemen doktora da gitmişsiniz.
Çok dert ederseniz bir kez daha gidersiniz.
Sadece bunu yaşayan bir çok kadın olduğunu bilin genel olarak da zararsız kistler olduğunu ama takip etmenin önemli olduğunu da unutmayın.sevgiler

Son düzenleme:
Benimde solda kitle sağda kist var doktorum kistlerin zararsız olduğunu söylüyor 3 yıldır takipteyim geçen yıl kistim 20 mm geçince doktor içindeki sıvıyı şırıngayla aldı kistte ameliyat gerekmez dedi

Herb

Gerçekten mi çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bende inanılmaz ağrı var kola parmaklara kadar vuran bi ağrı. Doktor beni bilmiyorum ama niyeyse pek tatmin etmedi. Elle muayene edip ultrasona yolladı sonra kist var dedi sadece bu. Ağrı var dedim olabilir dedi. Bu ağrılar normal mi peki
Canım bedeninde olan bir kitle var ve bazı vücutlar hassas olduğu için kabul etmeyip ağrıya vuruyor şahsen benimki öyle. En ufak birseyde ağrıya dönüyor ki kurtulayım diye. Doktor bana normal ağrı dedi kadin olduğum için ağrırmış. Iyide ben kendi vücudumu biliyorum ve tanıyorum orda gerçekten sorun yoksa ağrımaz vücudum.
Herb

Doktor ağrı normal dedi her kadının talihsiz olayı diyor neymis hormonlar yüzündenmiş. Agridikca ağrı kesici iç dediler. Ama ben vücudumu tanıyorum onun için benimkinin hormonla alakası yok. Ayrıca açıkçası doktorların onemsemedikleri birseyin böyle olmasından dolayıda pek güvenim kalmadi onlara

Back