Bana hiç bu tarz bilgiler vermedi sadece kist var 2.5 altını almayi doğru bulmuyorum falan dedi. Ama isterseniz alalım dedi. Bide 3 ayda bir kontrole gelin dedi. Güvenmedim açıkçası ilaç falan verilmez mi bilmiyorum tabi ama tatmin olmadım gibiMeme kistleri fibrokistik yapıdaysa alınmayıp takip yapılıyor.yapısında değişim olursa mamaografi ve sonrasında ultrason ile bakılıp ameliyat kararı veriliyor.
Bir de süt kanalları veya iltihapla ilgili kistler veya değişimler oluyor ben yaşadım.travmaya bağlı iltihaplı kist yullar önce çok basit bir operasyon ile(lokal anestezi) aldı cerrah aldığı gibi anlıyor zaten çok şükür patalojisi de temiz gelmişti.ondan yıllar sonra mamagrofi çektirdim sorun yoktu.şimdi bir kaç ay içinde tekrar çektireceğim ama ben yaşım nedeniyle yılda bir çektiriyorum.buna doktorunuz karar veriyor zaten
Kistinizin bilimsel durumunu bilmiyorum ama bitkisel bir hap var Agnucaston meme kistlerinde de oldukça etkili bunun yanında hormon düzenleme etkisi var tabiki doktorunuza da danışın ben gebelik için kullanmıştımHanımlar hayırlı akşamlar. Bir süredir göğüs ve kol ağrısı çekiyordumm. Korkuyla beraber doktora gittim ve göğsümde 3 tane kist olduğunu söyledi 2.5 cm altını ameliyat etmeyi doğru bulmuyorum tarzı cümleler kullandı. Ama isterseniz alalım dedi. Annemin bir arkadaşı da iyi değil aldırmak herkeste var yayılır tarzı cümleler kullandı. Ağrıdan dolayı aldırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi
benim senelerdir var, almıyolar, bi taneydi şimdi her ikisinde bi sürü oldu, stres sıkıntıdan uzak durman gerek demişlerdi, kahve çay yasaktı, ama hala yaşıyorum :) senede 1 kontrol şart, strese sıkıntıya bağlı ağrılar yaşarsın bazen regl dönemlerine doğru olur ağrılar.. sonra geçiyor.. hiç bi ilaç tedavisi falan da yok.Hanımlar hayırlı akşamlar. Bir süredir göğüs ve kol ağrısı çekiyordumm. Korkuyla beraber doktora gittim ve göğsümde 3 tane kist olduğunu söyledi 2.5 cm altını ameliyat etmeyi doğru bulmuyorum tarzı cümleler kullandı. Ama isterseniz alalım dedi. Annemin bir arkadaşı da iyi değil aldırmak herkeste var yayılır tarzı cümleler kullandı. Ağrıdan dolayı aldırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi
Fibrokistik mi ?Hanımlar hayırlı akşamlar. Bir süredir göğüs ve kol ağrısı çekiyordumm. Korkuyla beraber doktora gittim ve göğsümde 3 tane kist olduğunu söyledi 2.5 cm altını ameliyat etmeyi doğru bulmuyorum tarzı cümleler kullandı. Ama isterseniz alalım dedi. Annemin bir arkadaşı da iyi değil aldırmak herkeste var yayılır tarzı cümleler kullandı. Ağrıdan dolayı aldırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi
Canım silikon yaptirmana engel olmadi dmi benimde mart sonu operasyonumFibrokistik mi ?
Ben de 7 tane var . Ama baya kucukler 1mm ve 7mm arasında degisiyorestetik yaptirmadan once baktirdim en son. Zaten artik elime de gelmiyor
Şimdi konuyu okuyumca aklima geldi. Bir ara baktirayim.
Dr ne derse onu yapin bence
Hayir olmadi. Sadece meme basindan acmasini istemiştim . orada kist oldugu ultrasonda belli oldugu icin asagidan acti. Hic bir sakincasi yok dedi dr.Canım silikon yaptirmana engel olmadi dmi benimde mart sonu operasyonum
Ben genel cerraha gittim yanlış tercih mi acabaFibrokistlerin kansere dönme oranı hiç fibrokisti olmayan birinde kanser olmasıyla aynı diye bilimsel bir makale okumuştum.fibrokistlerin takip edilmesi daha doğru der çoğu doktor ama yine de kendinize bir doktor bulup sadece onu dinleyin
Rahatladım yaa ben niyeyse Allah korusun kanser olmuşum gibi üzüldümm ya bide doktor hiç bir açıklama yapmadı gibi hissettim. İyice panik oldumFibrokistlerim benimde var birinde 5 tane birinde 6 tane, 6 ayda bir takip ediyoruz büyümedikçe mesele Yok ki bu her 3 kadından birinde vardır zaten gayet yaygın bişey
Çok teşekkür ederimm en yakın zamanda sorup alacamKistinizin bilimsel durumunu bilmiyorum ama bitkisel bir hap var Agnucaston meme kistlerinde de oldukça etkili bunun yanında hormon düzenleme etkisi var tabiki doktorunuza da danışın ben gebelik için kullanmıştım
Canım bnmde ufak bitane var çok küçük emzirdikten sonra kaybolma ihtimali var dedi doktor. Teyzemdede 3 tanr vardı bitanesina bakıldı kötü huylumu diye iyi huylu çıktı dierlerini aldormadı. Senn çocuk varmı yoksa 6 aya bi kontrol ettir çocuk olduktan sonra bak birdeHanımlar hayırlı akşamlar. Bir süredir göğüs ve kol ağrısı çekiyordumm. Korkuyla beraber doktora gittim ve göğsümde 3 tane kist olduğunu söyledi 2.5 cm altını ameliyat etmeyi doğru bulmuyorum tarzı cümleler kullandı. Ama isterseniz alalım dedi. Annemin bir arkadaşı da iyi değil aldırmak herkeste var yayılır tarzı cümleler kullandı. Ağrıdan dolayı aldırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi
İlaç falan kullanmayın lütfen doktorunıza sormadan.iyice hormonel dengenizi bozmayın.ağrınız çok olursa ılık duş alın yeterÇok teşekkür ederimm en yakın zamanda sorup alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?