- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
Kızlar merhaba yeni evliyim henüz 15 günlük. Ilk gece korkum hiç olmadı aslında çok aciyacak kanayacak diye hiç düşünmedim arada burda vajinismus denk gelince okuyordum olurmu acaba diye ama yinede o aklima gelmiyordu. Ilk gece eşimle ilişkiye giremedim çok canım yandı bıraktık. Ertesi günde denemedik uyuduk ve diğer gün balayina gittik. Çok üzülmüştüm çünkü eşim çok sabırlı of pof demedi şikayet hiç etmedi çok yavaş ve hassas davrandi bana ama ben kendimi şartlandirmistim olacak artik diye ve otelde ki ilk gecede oldu. Çok canım yandı ama oldu. Ertesi gun yine denedik yine çok canım yandı ama yine oldu. Oluyor zor oluyor ama esim dayanamıyor benim yüzüm değiştiği an çok etkileniyor bırakıyor kıyamıyorum diyor. Neyse o günden sonra regl oldum yeni bitti sayilir yine deniyoruz yine çok canım yaniyor o yüzden yapamiyoruz. Esim de artik normale dönmek istiyor olsun istiyor ama çok canım yaniyor. Can yanma derken ne olduğunu anlatayım bir bilen yardim edebilir belki. Içim yaniyor aciyo ve agriyor. Acidan ziyade birde yanma oluyor. Daha önceden idrar yollarimda iltihap vardi küçüklüğümden beri çok iğne yedim çok ilaç kullandim ama geçmedi bir ara geçiyor yine tekrarliyor acaba o etkiliyormu onu anlamiyorum. Kendimi rahat birakmaya çalışıyorum ve vazelin kullaniyoruz o biraz daha rahatlatiyor beni sdaha kolay olacak gibi hissediyorum ama içimdeki o yanma başladığı an otomatik olarak kasiyorum kendimi. Vajinismusmu bilmiyorum. Kendimi sartlandirmiyorum da aciyacak diye her seferinde baslarken birdahaki cok daha rahat olacak daha guzel olacak diyorum kendimi birakiyorum kasmiyorumda esimde farkinda kasmadigimin oda söylüyor ama bir yerde aci basliyor ve hemen yaniyor zaten. Doktorami gitmeliyim yoksa ilk iliskilerde bu normal olabilirmi vsjinismusmu onu anlamiyorum. Yada benim gibi bir sorun olan varmi çözüm buldumu yardimlarinizi bekliyorum