Rüya Yorumları Korku gecesi

bestebes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
5
1
1
50
Merhabalar.beni cok korkutan bir ruya gordum.elimden geldigince anlatmaya calisacagim.umarim birazda olsa anlatabilirim,ve ne olduguna dair cevap alabilirim..ben ablami yeni kaybettim.rüyamda'da kız arkadaşım bana kader aynası diye bir hediye alıyor,fakat sadece adı böyle.goruntude ayna falan degil.havada asılı durabilen,uçabilen bir kadın kafası.gözleri beyaz ve saclari uzun siyah bir kafa..bu kafa hesapta bana,ablama ne olduguyla alakali bilgi verecekmis..yani insnlarin icine girip bildiklerini aktarma gucu varmis.medyumlar gibi..sokakta duruyoruz,arka masada bir grup kadin oturuyor.aralarindan 1 tanesini gosteriyorum,"bu kadin,ablamin suan nerede ve nasil oldugunu biliyor"diyorum..kader aynasi bana bakiyor ve "aslinda ben seni almaya geldim"diyor.yani gercekte kader bitiriciymis..azrail gibi..bende"oyle degil,o kadin biliyor nerede oldugunu onu soyle bana"diyorum..tamam halledicem diyor ve bana dogru ucmaya basliyor..korkuyorum gozlerimi kapatiyorum.icime girdigini dusunup aynaya bakmaya gidiyorum.gozlerim beyaz oldumu diye..fakat normal oldugumu goruyorum..bu arada aksam olmus.hava karanlik..gokyuzune bakiyorum kirmizi gozlu yarasa surusu goruyorum.aralarinda 1 tanesi alcaliyor ve kopegimizi almaya calisiyor.kanini emmek istiyor..bende yakaliyorum ve vuruyorum..disleri ve penceleri kedi tirnagi gibi ince ve keskin.elimi ve kolumu kesiyor.ama kopegimize birsey yapamiyor.evin icine aliyoruz.sokakta 2 kedi daha goruyorum onlarida alsammi acaba diye dusunuyorum.geri gelirlerse kedilere zarar vermesinler diye.fakat korkuyla uyandim..size uye oldum.belki biseyler yazabilirsiniz diye.kafama cok takildi.tesekkur ederim

Öncelikle başınız sağolsun. iki türlü rüya vardır. 1.si kaderi,geleceği gösterir. 2.si de bilinçaltına yerleşmiş şeylerden kaynaklanır. Bence sizinki tamamen bilinçaltı. Bol bol dua edin ablanız için de manevi huzur için de.

Hayal gücünüz çok geniş film seneryosu gibi yazmış beyniniz.

Ama bence yaşadığınız stress rüyalarınıza yansımış. Ailenizi ve sevdiklerinizi koruma iç güdünüz var.

Aklınızdaki bazı sorular cevaplanmamış ama kimseninde bu konuda yardım edebileceğini düşünmüyorsunuz.

Kendinize güveniyorsunuz. Yakın zamanda toparlanırsınız.

Başınız sağ olsun kardeş- abla candır.

Nasıl kaybettiniz ablanızı?

Hayal gücünüz çok geniş film seneryosu gibi yazmış beyniniz.

Ama bence yaşadığınız stress rüyalarınıza yansımış. Ailenizi ve sevdiklerinizi koruma iç güdünüz var.

Aklınızdaki bazı sorular cevaplanmamış ama kimseninde bu konuda yardım edebileceğini düşünmüyorsunuz.

Kendinize güveniyorsunuz. Yakın zamanda toparlanırsınız.

Başınız sağ olsun kardeş- abla candır.

Nasıl kaybettiniz ablanızı?

Kanser tedavisi goruyordu,basaramadi..evet ruyam resmen tarantino senaryosunu aratmadi bana..oyle bir korkmusum ki devamini gorurum korkusuyla bir sure uyuyamadim.artik srtestenmi bilemedim.daima sacma.sapan ruyalar gormeye basladim

Öncelikle başınız sağolsun. iki türlü rüya vardır. 1.si kaderi,geleceği gösterir. 2.si de bilinçaltına yerleşmiş şeylerden kaynaklanır. Bence sizinki tamamen bilinçaltı. Bol bol dua edin ablanız için de manevi huzur için de.

Tesekkur ederim.bencede bilincalti.o kadar kilitlendimki temasa gecmek icin,beynim oyun oynuyor resmen

Back
X