- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
İyi akşamlar hanımlar çok korkunç bir korku filmi izlemek istiyorum ama öyle böyle değil hakikaten iliklerime kadar korkayım. Yerli yabancı farketmez. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
in cın fılmlerı dısında korkamadıgımdan yabancılarınkıne genelde gulmekten bakamadıgımdan secıcı bı ızleyıcıyım ama aterrados dıye bı fılm var onu begenmıstım:))İyi akşamlar hanımlar çok korkunç bir korku filmi izlemek istiyorum ama öyle böyle değil hakikaten iliklerime kadar korkayım. Yerli yabancı farketmez.![]()
in cın fılmlerı dısında korkamadıgımdan yabancılarınkıne genelde gulmekten bakamadıgımdan secıcı bı ızleyıcıyım ama aterrados dıye bı fılm var onu begenmıstım:))
4Resmen bir arşiviniz var bayıldımm, çok teşekkür ederim bunlardan sanıyorum çoğunu izledim ama mesela Garez'in Kore yapımını izlemiştim. Siccin 1i izlemekle kalmadım çekildiği yerleri gezdim, hatta özellikle Yenice de bulunduğum bir zaman izlemiştim. Korkudan 3,5 attım. Atmosferin etkisi büyük ve hakikaten bölgede köylerde bu tür işlerle ilgilenenler varmış öyle dediler !!! Daha da korkunçlaştıMabet filmi
Seytanin ölüsü 1981 yapımını izle günümüzde de çekildi yeni yapiminida izle hatta
Garez ama amerikan yapımı olanı izle
Ruhlar bölgesi
Üç harfliler adak
Üç harfliler beddua
Siccin 1
Perili ev 1999 yapımı
Hayalet gemi
Çok korktum diyemem ama yine de güzel filmlerdi bunlar
Gizem gerilim istersen de
Evdeki düşman
Kuyu
Halka amerikan yapımı olanı
Saplantı
Anabella
Iskelet anahtar
Ben tam bir korku filmi müptelasiyim. İzlemedigim korlu gerilim neredeyse yok. Ufak bi liste yapicagim.en iyilerden
1. Nefesini tut
2.Katliam gecesi
3.1408
4.iskelet anahtar
5.Evdeki düsman
6.47. Metre derinlikte
7.Kara büyü
8.Ziyaretçiler
9.Fractured
10.Dehset treni
Hepsi iyi, ama en iyisi Nefesini tut tabiki.Liste en iyiden ortaya doğru mu gidiyor yoksa karışık mı ? Nefesini Tut, Katliam Gecesi, Ziyaretçiler bunları izledim sanırım.
4Resmen bir arşiviniz var bayıldımm, çok teşekkür ederim bunlardan sanıyorum çoğunu izledim ama mesela Garez'in Kore yapımını izlemiştim. Siccin 1i izlemekle kalmadım çekildiği yerleri gezdim, hatta özellikle Yenice de bulunduğum bir zaman izlemiştim. Korkudan 3,5 attım. Atmosferin etkisi büyük ve hakikaten bölgede köylerde bu tür işlerle ilgilenenler varmış öyle dediler !!! Daha da korkunçlaştıAma sonra başka zaman izlediğimde aynı etkiyi yapmadı.
Şeytan filmlerini sewiyorsaniz,Ben de çok severim korku filmlerini hatta aklıma sonradan gelenleri de yazayım
1)Lanet 2012 yapımı
2) Suspiria 1977 yapımı
3)Tılsım 1 1997 yapımı
4)Kara büyü konusu bankacı bir kıza yapılan büyü olacak
Tarihleri bilerek yazıyorum aynı isimde farklı film çıkabiliyor
Bunlar hepsi cidden güzel filmler ama en sevdiğim seytanin ölüsü 1981 yapımı olan psikolojik olarak da beni rahatsız etti
Mabet de şeytan konusu işleniyor sonu ters köşe
Suspria da güzel bir italyan korku filmi orda şeytan teması var
Beni de genellikle şeytan büyü vs tarzı filmler korkutuyor![]()
Eli ile ruhlar bölgesini izledim diğerlerini izlemedim teşekkür ederim tavsiye icinŞeytan filmlerini sewiyorsaniz,
Eli
Ayin
Kötü ruh
Ruhlar bölgesi
İzlemeni tavsiye ederim.