:(((( korktum

mealiii

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
1
0
16
İzmir
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla takvim yöntemiyle korunarak ilişkiye giriyoruz. Fakat bu ay bi ilginçlik oldu ve adetimin 10 uncu gününde ilişkiye girmemize rağmen ertesi gününde yumurtalıklarım da ağrı ve akıntım başladı sizce hamile olma olasığım nedir kızlar??

gebelik belirtileri bu kadar erken oluşmaz gebe olduğunu sanmıyorum ama biraz bekle içini rahatlatmak için idrarda gebelik testi yapabilirsin

canim aslinda takvimle korunma yöntemi güvenilir degil..bide kadin her ay baska günlerde yumurtlaya biliyo...mesala 13.günde yumurtlarsan spermlerde 3 yasiyo ortalama yani döllenme gerceklese bilir..iyisimi siz kendine baska bi güvenilir korunma yöntemi bulböyle korkmazsin en azindan.....ama öylede bi gün sonra hamile kaldigini anlayamazsin...ortalama 10 günlük bi yolculuktan sonra embriyo rahme yerlesiyo..ama sen batini bekle gelmezse bi test yap..inslalah hamile degilsindir.....

Son düzenleme:
takvim yöntemi hiç güvenli değil. ben kızıma adetimin bittiği gün hamile kaldım. olası yumurtlama günleri deniyor zaten. gebelik varsa da belirtisi o kadar çabuk çıkmaz ama bir dahakine kendinizi tehlikeye atmayın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…