- 5 Ağustos 2018
- 349
- 80
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bukadar tepkili konuştuğumuzu anlamıyorum uzun gidiyor diyorsunuz eğer doktorunuz sizede boyunda sorun var dese bu kadar rahat karşılayabilecek miydinız acaba ben bu konuyu aylar önce açmıştım şuanda endoktrin takibindeyiz ciddi boy kısalığı teşhisi kondu tahliller verdik ne rahatsızlığı var diye günlerdir eşimle gözümüze uyku girmiyor bence anne olarak başka annelerin burda bi nebze teselli bulmak adına yazdıklarını anlayışla karşılayabilirsinizDert ettiginiz seye bakin ya hayret bisey saglikli mis gibi dogmus iste benim oglum tam zamaninda 47 cm dogdu simdi kendi ayinda doganalardan daha uzun ama uzun olmasa ne olurdu yani zirnik kadar umrumda degil o iyi olsun. Selvi boylu olunca bonus mu kazaniyoruz yani nedir anlamadim ki
Anne olarak endisenizi anliyorum boyle yazmamin nedeni sizin gozunuzde buyuttugunuz kadar buyuk bi sorun olmadigini dusunmem ve sizi rahatlatmak icindi. Emin olun bu 47 cm dogmus en fazla boyu 170 olur vs diye bana da surekli bana laf sokan insanlarla doluydu cevrem hic umursamadim cok sukur ki uzadi. Doktorlarda bazen biseylrri abartabliliyorlar siz gonlunuzu ferah tutun. Kalbinizi kirmak yada sizi uzmek istememistim oyle anlasildiysa da ozur dilerim sizden.Neden bukadar tepkili konuştuğumuzu anlamıyorum uzun gidiyor diyorsunuz eğer doktorunuz sizede boyunda sorun var dese bu kadar rahat karşılayabilecek miydinız acaba ben bu konuyu aylar önce açmıştım şuanda endoktrin takibindeyiz ciddi boy kısalığı teşhisi kondu tahliller verdik ne rahatsızlığı var diye günlerdir eşimle gözümüze uyku girmiyor bence anne olarak başka annelerin burda bi nebze teselli bulmak adına yazdıklarını anlayışla karşılayabilirsiniz
Yuzme basketbol aletli plates gibi sporlara gonderin ve BUyuk baliklarin (palamut torik uskumru gibi) sırtındaki siyah eti yedirin hatta ibrahim saracoglnun yazisini paylasayimArkadaşlar merhaba
Canım çok sıkkın oglum 1 ay erken olarak 46 cm ve 2750 gr doğdu hem özelde hem devlette düzenli kontrollere gittik 30 aylik kontrolde özel doktorumuz en alt sınırda dedi zaten en altın bir üstünde büyüdü hep boyu 85 kilosu 11,300 gr olmuş endoktrin görsün dedi bulunduğum şehirde özel endoktrin yok bizde devlete sıra almak için devletteki cocuk doktoruna sıra aldık malum direk endoktrine sıra alınamıyor devletteki doktorda sağlık ocagindaki değerleri istedi bakti endoktrinlik bisi yok bir ay sonra gelin tekrar bakalim dedi 1 ayda uzaması nekadar mümkün çok üzülüyorum anne babada çok uzun değiliz ben 158 baba 169 ama oglum 150 mi olacak yani
Merhaba. Benim oğlum şuan 21 aylık 11 kg 83 cm. 38 haftada 45 cm 2570 gr doğdu. 2.5 aylıkkrn Reflü başladı.7. Ayda reflü tedavisine başlandı.şuan da reflü çok güldüğündeve çok ağladığında oluyor ve kusuyor. Haricinde yok.aşırı iştahsız.adeta yaşamak için yiyiyor. Fakat kakasını düzenli yapıyor. Bütün testleri yapıldı tüm değerleri normal. Çocuk gastro takipteyiz. Yaşıtlarındansa çok geride. Hem kilo hem boy. Ama zeka olarakta yaşıtlarından ileride. Yemediği için üzülüyorum. Herşeyi denedik yemiyor. Bend e eşimde böleymişiz bize çekmiş diyoruz artık çare kalmadı
Bunu dert etmeyin bence biraz daha büyüdüğünde basket voleybol tarzı sporlara verirsiniz uzamasına yardımcı olurArkadaşlar merhaba
Canım çok sıkkın oglum 1 ay erken olarak 46 cm ve 2750 gr doğdu hem özelde hem devlette düzenli kontrollere gittik 30 aylik kontrolde özel doktorumuz en alt sınırda dedi zaten en altın bir üstünde büyüdü hep boyu 85 kilosu 11,300 gr olmuş endoktrin görsün dedi bulunduğum şehirde özel endoktrin yok bizde devlete sıra almak için devletteki cocuk doktoruna sıra aldık malum direk endoktrine sıra alınamıyor devletteki doktorda sağlık ocagindaki değerleri istedi bakti endoktrinlik bisi yok bir ay sonra gelin tekrar bakalim dedi 1 ayda uzaması nekadar mümkün çok üzülüyorum anne babada çok uzun değiliz ben 158 baba 169 ama oglum 150 mi olacak yani