Korkmaz yemek takımı nasıl?

Muhasebeci25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
188
123
30
Kızlar merhaba
Çeyizim için yemek takımı almak istiyorum korkmaz bu yemek takımı nasıl sizce çatal kaşık takımım gold bu arada. Uygun fiyatlı ve biraz günlüğüde uygun olsun istiyorum
Screenshot_20190813_192222_com.android.chrome.jpg

Takım güzel yalnız günlüğü ayrı alın bunlar özel misagirlik için kullanmayacak mısınız ben karaca kullanıyorum çok memnunhm yüksek derecede bile yıkansa makinede hiç birşey olmadı

Gunlukle misafirlik ayni olmasi mantiklo degil... brn gunluge ucuz bir takim aldim.. ki iyiki oyle yapmisim 2 tabak gitti bile.. ama misafirligim tek onemli misafir gelince cikariyorum

Takım güzel yalnız günlüğü ayrı alın bunlar özel misagirlik için kullanmayacak mısınız ben karaca kullanıyorum çok memnunhm yüksek derecede bile yıkansa makinede hiç birşey olmadı
Misafir için alacağım ama çok abartı ve pahalı olsun istemiyorum.Çünki çalışan Bi insanım.çok fazla kullanmayabilirim. Bu da basit mi kalır çeyiz için bilemedim. Fiyatı 1870 tl

Peki çeyiz için basit mi kalır ben biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bi kaç yıl sonra modası geçicegi için çok para harcamak istemiyorum. Zaten evlenmeme Bi üç sene var
Bekleyemezmisin daha güncel ürünler alırsın canım. Ama senin bu attıgın fotodakinin modası cok gececek türden değil gayet sade çünkü. Senin zevkin kuzum. Hem gümüş hem gold var güzel uyum yakalarsın herşeyle. Sade her zaman iyidir ama.

Porland'ın %50 indirimlerini takip edin. Misafir takımınızı düğünden sonra da alabilirsiniz yeter ki içinize sinen bir şey olsun. Almış olmak için almayın. Porland porselen yemek takımlarında Korkmazdan daha iyi bir markadır.

Ceyiz için basit kalmaz gayet güzel bir takım.Ben geriliği Karaca dan almıştım kare olarak 89 parça.Günlük takımlarımı da Porland marka aldım onu da 12li yaptım ama günlükler toplam 240 tlye gelmişti.

Biz abimler için korkmazın çeyiz setini almıştık kahvaltılıktır yemek takımıdır çatal bıçak kaşık, tencere falan, yemek takımı hariç diğerlerinden memnunuz, ama yemek takımının kenarlarında siyah işlemeler vardı ve daha ilk yıkamada işlemeler soyulmaya başladı, korkmaz tavsiye etmiyorum bu yüzden

Korkmaz benim çoğu eşyam düdüklü tenceresinin yıkanmasından memnun değilim bi ama o da benim deterjanımdan.. yemek takımı 84 parça da günlük de iyi benim.. ama günlüğe uygun alma şakın günlükte hem çabuk yıpranır hem kırılır ayrı ayrı takım al bence

kaç parça bu ? yani ben öyle 86 vs parça istemıyorumda .. mesela 24+24 parça olabilir

X