korkmaz tencere seti kullanan varmı?

korkmazı bilmiyorum ama yıllardır emsan kullanırım çokda memnunum
anneminde tencereleri emsandır oda kaç senedir kullanıyor

babaannem çeyizime koymak için bana korkmaz almış, ballandıra ballandıra anlatıyordu, o her bişeyin en iyisi en gösterişlisi peşinde koşar, huyudur ama yine de bunlar çeşit çeşit, daha da görmedim bile, kullanmam en erken kasım 25 :) ben de senden alacağım yani haberi

Çevremde korkmaz kullanan bir kaç kişi var.Hani şu mavi kapaklılar var ya onlardan.Hiç bir şikayet duymadım ben görüntü olarak da sevimli buluyorum. =)​

benim günlük tencerelerim korkmaz perla jr serisi, ufak boy olanlardan. cok memnunum. her gun kullanıyorum ama pırıl pırıl.tavsiye ederim

korkmazdan çelik cam kapaklı 3lü tava seti beğendim almayı düşünüyorum yorumlarda gayet iyi gibi ama karar veremedimki??

selam arkadaşlar, ben dün gece üye oldum aranızda yeniyim ilk defa da bir konuya cevap
vericeğim....
15 yıl evvel korkmaz çelik tencere seti almıştım, ve hala kullanıyorum, çok memnunum.
gönül rahatlığıyla alabilirsin.benimkilerin kapakları çelik, ama keşke cam alsaymışım,
kırılır diye çelik kapak aldımıştım, eltim cam kapak olanlarını almıştı o da o zamanlar, gayette sağlamış,
hiç bir şey olmadı.

aramıza hoşgeldin o zaman:)
genelde hep iyi yorumlar var alıyım en kısa sürede çeyiz için alıyorum bende saklıycam hemen kullanmıycam

ben karacadan almışım görünüşü güzel ama memmnun kalmadım

karacadan tencere seti ve kırmızı günlük yemek tabağı aldım bende burdaki yorumları okumadan arada kötü yorumlar yapan olmuş umarım pişman olmam henüz kullanmaya başlamadım..neden memnun kalmadın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…