• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu korkmaz mutfak gereçleri sizce nasıl

bende korkmazın tencerelerinin iyi olduğunu duydum bende çeyizime başlangıç olarak yemek takımıyla yaptım yani paket olarak aldım hepsi içinde emsanınkini aldım modeli öle aman aman bi model değil ama satıcı bi kereye mahsus değişim yapıcağını söledi yeni işte bu dediğim takım çıkarsa değiştircem amaç bir an önce ödemeye başlamaktı çalışıyorum ama para biriktiremyrm anca taksite bağlamam gerekiyodu kendimi bende emsanla başladım başka bi markayada geçiş yapabilirim çok beyenirsem korkmazında seramik tencerelerini almayı düşünüyorum etrafımdaki bi çok kişi öneriyo sende düşün derim:40:

haklısın canım takst para biriktirmenin en güzel yolu bencede:) bende özellikle pilav içn seramik tencereler iyi oluyormuş diye duydum

ne kadara aldın canım. inşallah güle güle kullanırsınız

tşk ederim İnşAllah, korkmazın kendi sitesiyle aşağı yukarı aynı fiyata almışım birçok ürün aldığım için şuanda tek tek fiyatlarını hatırlayamıyorum. belki 3-5 lira ucuz olabilir daha fazla değil.

Ben korkmazin tombik tencere serisini
Tost ve kahve makinesini kullaniyorum 4 yildir cok memnunum

Tenceresini bilmem de bizde celik demligi vardi gecen gun ocakta unutulmus 3 saat suyu falan bitmis demlik yanmadi. Cok kaliteli uzun zamandir kullaniyoruz demlik boyleyse tenceresi de cok iyidir eminim bende tencerede korkmaz dusunuyorum

kızlar pilav-karnıyarık tencresi almam lazım ama çok fiyat vermek istemiyorum verince de iyi bir marka olsun istiyorum ve içinin nasıl olması gerektiğine karar veremedim seramik mi teflon mu granit mi yoksa yeni bi tür var granitimsi böyle

Bence Korkmaz tencere fiyasko. Ben hiç memnun kalmadım ürünlerinden. Şikayetvar.com da bir dünya şikayet var ve müşterisiyle ilgilenmeyen bir firma. Bir dahakine kesinlikle Korkmaz almıcam

Back
X