Korkmaz çelik tencere önerileriniz

somnanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
37
7
Merhaba kızlar,ben çelik tencere konusunda araştırmalarım sonucu sizlerden de çok methini duyarak korkmazda karar kıldım.Hatta maviş serisini alacaktım ancak seriler arasında ne gibi farklılıklar var,neden fiyatlar bu kadar oynuyor ve hangisi daha kullanışlı bilemedim.Aranızda çeyizi için almış veya kullananlar var mı? hangi seriyi tercih ettiğinizi söyler misiniz?Şimdiden teşekkürler

Valla bacım çelik tencerenin üstüne korkmazı tek geçerim bende çeyizime tombik serisini aldım çok kaliteliler ayy

bende hiper flora setini ceyizime aldım cok sık ve kalıtelıler...

ins. amın.sag ol canım.karar verirsen bizede haber ver emi..

canım ben vertexs serisini aldım... henuz kullanmadım ...kullananlar memnun ... tavsiye ederim gayet kaliteli duruyor. sekil ve agırlık itibari ile... bana boyutlarıda yeterli geldi.. öğrendiğim kadarıyla fiyat farkı sebepleri şunlar
-setin yeni cıkıp cıkmaması ( önceki sezon urunu daha dusuk fiyat olıyor)
-alt taban kalınlıgı (celiğin agır olanı tercih edildiğinden taban kalınlığı ve ısıyı yayma özelliği arttıkça fiyat artıyor)
-parça sayısı
-cam kapak olayı (cam kapak fiyatı arttırıyor) ....gibi gibi gibi etkenler fiyatı etkiliyor..
verteks 600 tl civarı sanırım ... sebebi tasarım ödülü olması alt taban kalınlıgı imiş... ben eminönünden daha uygun bi fiyata aldım o ayrı tabi ...
imkanın varsa eminonune git bak incele ve öyle al derim ...

Valla bacım çelik tencerenin üstüne korkmazı tek geçerim bende çeyizime tombik serisini aldım çok kaliteliler ayy
Çok şeker duruyor o seri de,kulpları metal olanlar çabuk ısınıp el yakıp kulanışsız oluyormuş,siz öyle bişey duydunuz mu acaba
bende hiper flora setini ceyizime aldım cok sık ve kalıtelıler...
flora da çok güzel görünüyor,nerden ve kaça aldınız acaba?
çok sağol bu güzel bilgiler için :) eminönünde nerden aldın acaba bir de fiyatını söylersen çok sevinirim,ben maviş setini sormuştum eski seriymiş çok uygun fiyatı kapakları da cam ama bilemedim

maviş cok eski modeli sımdı cok guzel sık modellere bak derım.ben ızmırden aldım 850 tl cıvarı 18 parca sanırım cnm

çok sağol bu güzel bilgiler için :) eminönünde nerden aldın acaba bir de fiyatını söylersen çok sevinirim,ben maviş setini sormuştum eski seriymiş çok uygun fiyatı kapakları da cam ama bilemedim

canım mercan yokusunun bitiminde beyazıt yönü yani sola dönünce korkmazın bayisi var ... ordan aldım .. korkmazın magazasında 600 tl idi ben nakitte 410 tl ye aldım...

Evet kulpları çelik ben daha kullanmadım çeyizim için almıştım ama sanmıyorum öyle bişey olduğunu öyle bi şikayet alsalar 2015 serisinde olmazdı kaliteye önem veren bi marka korkmaz mesela yeni granit set çıkardı onunda sapları çelik

maviş cok eski modeli sımdı cok guzel sık modellere bak derım.ben ızmırden aldım 850 tl cıvarı 18 parca sanırım cnm
sen düdüklüsünü falan da aldın o zaman canım ben düdüklü almıycam,tencere setini istiyorum bi de güzelse çaydanlığını :)
canım mercan yokusunun bitiminde beyazıt yönü yani sola dönünce korkmazın bayisi var ... ordan aldım .. korkmazın magazasında 600 tl idi ben nakitte 410 tl ye aldım...
yer tarifi için çok sağol tatlım,oraya uğrıycam fikrim değişti :)
İnşallah öyle bir sorun yaşamazsın canım dediğin doğru ama işte bende duyunca cesaret edemiyorum

mavişi kesinlikle öneririm ben aldım çok güzel boş yere daha fazla para verme herşeyi içinde çok şık

Arkadaşlar ben Taç'ın yeni serisini aldım hatta konu açtım yemek takımı için:)) Yeni silikon kapaklı bir tasarım serisi var inanın görseniz bayılırsınız:) şahsen ben bayıldım size de şiddetle tavsiye ediyorum. Korkmaz ben değil ama arkadaşım kullanıyor çok memnun ama hangi seri olduğunu bilemiyorum .

Ben korkmaz tombik set kullanıyorm içinde çaydanlığı cezvesi sahan seti vs vardı çk kullanışlı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…