korkmaz beta çkb fikir arkadaşlarrr?

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhabalarr, çkb için korkmazdan bir model beğendim. mağazasına gittik, 450 tl dediler. internetten de bakayım dedim. yeniçarşım diye bir sitede 300 tl ye var, başka bir sitede de 400. güvenilir midir acaba? nasıl yapsam ki, neden o sitede ucuz sizcee? bir de deri sandıklıymış. napcam ben sandığı sandığı almayınca indirim olur mu kızlarr, ilk defa doğru dürüst bir şey beğendim, napcam bilemedim:44:

canım internetten güvenilir site olduktan sonra alışveriş gerçekten karlı ancak bahsettiğin siteyi bilmiyorum araştır güvenilir ise sipariş ver ben neredeyse tüm çeyizimi internetten düzdüm:)buarada korkmazın çelik kalitesine güveniyorum bende günlük kullanım için korkmaz perge aldım şans eseri yüzde 50 indirim ile 236tl ye almıştım çok iyi oldu,güzel günlerde kullan.

hmm sandık olayını unutmuşum,bencede sandık gereksiz ancak bu nedenden indirim yapacaklarını sanmam sonuçta onlar ne yapacak ki o sandığı istersen sandıksız modellere de bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…