- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi ceylaan1988
-
1 acik renk gibi sankicanım bunlar hep koyu renk neden mavili birşeyler düşünmüyorsun
Murdum grili canim. Bnde 2 si arasnda kaldim daha cok1 ve 2 güzel canım 2 mavili sanırsam..
ay çok tatlıymış, nereye aldınız..Kizlar bu haliyi aldim bugun
Koridora aldim canim 2 tane 80×150 yolluk seklinde. Olmamis mikoridor değil heralde??
yoo süper olmuş tatlım, anlayamadım ben resimdeki yolluk değil halı ya ondan şaşırdım çok beğendim evine ser de resimleKoridora aldim canim 2 tane 80×150 yolluk seklinde. Olmamis mi
ay cok sevındım begendıgıne, bırnda gordum ve bu olsun dedım 2 tane az gelebılır korıdora kapatmıyım tamamen dedım ama olmadı bı tane daha alıcam.yoo süper olmuş tatlım, anlayamadım ben resimdeki yolluk değil halı ya ondan şaşırdım çok beğendim evine ser de resimle
evet canım yaa malesef oyle korıdorun yarısı 100 cm sıgacak sekılde yarısı 90 cmben beğendim cnm güzel olmuş, yalnız koridor gittikçe daralıyor mu öndekinin kenarlarda daha çok boşluk kalmış.
80 lik mi bunlar?
bence de daha iyi olur tatlım. ben öyle seviyorum...benim de dümdüz uzun koridorum iki büyük parça kullanıyorum birbirine bitişikevet
evet canım yaa malesef oyle korıdorun yarısı 100 cm sıgacak sekılde yarısı 90 cm
oyuzden boyle 2 parca koydum ama cok ufak oldu sankı yaa.
90 cm genıslığınde boydan boya tek parca yolluk yaptırayaım dıyorum
Degistrdim canim uzun aldim resmini atiyorumKeşke uzunlamasına alsaymışsınız boydan , ama ben konuyu görene kadar almışsınız.. Ben 2.yi çok beğenmiştim bu arada onun uzununun çok yakışaacğını düşünüyorum koridorunuza
Aynen cnm kucuk oldu yeni aldim bnde boydan uzunKeşke uzunlamasına alsaymışsınız boydan , ama ben konuyu görene kadar almışsınız.. Ben 2.yi çok beğenmiştim bu arada onun uzununun çok yakışaacğını düşünüyorum koridorunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?