• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koridor halısı için yardımınıza ihtiyacım varr....

adespinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
50
1
36
Muş
$Görüntü015.webp$Görüntü027.webp$Görüntü019.webp$Görüntü003 (2).webp

sizce hangisi iyi olurr 1.5 aydır halı bakıyorum iyice kafam karıştı kuşlu ghalıyı çok begendim ama nasil olurkarar veremiyorum bordo halıyıda halıcı tavsiye ettiii napcam bem yaaa:(:(

bordo halıyıda halıcı tavsiye ettiii napcam bem yaaa:(:(

Bu satıcılar kafa karıştırmaya ne kadar meraklılar. Sanırım satılmayan ürünleri satma çabası içerindeler. O halıcıya söyle canım çok beğendiyse o halıyı kendi kullansın :9::9:

bencede ilk halı çok güzel ama açıkrenk olduğundan zorlanabilirsin,en çabuk kirlenen mutfak halısı çünkü.malum orda birazdaha fazla zaman geçiriliyor :)

bencede ilk halı çok güzel ama açıkrenk olduğundan zorlanabilirsin,en çabuk kirlenen mutfak halısı çünkü.malum orda birazdaha fazla zaman geçiriliyor :)

Bu benimde aklıma geldi aslında ama resmi koyduğuna göre açık renkte kullanabilceğini düşündüm canım. ayrıca mutfakta değil koridorda kullanıcakmış sanırım öyle yazıyo :24:

Bu benimde aklıma geldi aslında ama resmi koyduğuna göre açık renkte kullanabilceğini düşündüm canım. ayrıca mutfakta değil koridorda kullanıcakmış sanırım öyle yazıyo :24:

ay doğru valla koridor yazıyo pardon :) arkadaşlardan biride mutfağa halı diye konu açmış onada bakmıştım aklımda kalmış.

En sondaki halıyı çok beğendim farklı geldi bana acaba markası ne öğrenebilirmiyim

ben de bundan bir ay önce halıcı halıcı gezip model araştırdım.internetteki modelleri yerinde görmek istedim.kimisi göründüğü gibiydi kimisi sonradan hoşuma gitmedi.ama hayalimde renkli bir koridor halısı hayali vardı.gittiğim halıcılarda renkli koridor halılarını sorduğumda canlı renklere ulaşmak için polyester kullanılıyor.polyesterse bir süre sonra keçeleşme oluyor.saç,kıl gibi şeyler süpürge ile alınmıyor elinizle toplamak zorundasınız diye söylediler.bunu biri değil birkaç halıcı söyledi.velhasıl renkli bir koridor fikri bundan dolayı suya düştü.klasik renk olan sütlü kahve krem bir halı aldım.ama ışıkta halının renkleri bir ton açılıyor,farklı ton yansımaları oluşuyor.memnunum şimdilik.gösterdiğiniz modellerden birincisi hoşuma gitti.son modeli ben de beğenmiştim.hatta turunculu,pembeli daha canlı renkleri de var.ama yorumlar karşısında vazgeçtim.kuşlu halı farklı duruyor ama hüzün veriyor insana.bence koridor odalar arası geçiş olduğundan huzurlu bir geçiş sağlaması taraftarıyım.özellikle daire kapısını açıp evceğizinize girdiğinizde romantik olduğu kadar melankolik bir halı görseli belki enerjisinizi alabilir.nacizane...

angora halının lilium serisinde canlı renklerde çok güzel halılar var.gidip incelemiştim çok inceydiler.

kızlar çok teşekkür ederim yorum yapmışsınız işlerimden dolayı girememiştim anca fırsat buldum:) son halının markası eko arkadaşlar internet sitesinde daha açık rengi var capris serisinde sanırım... ilk halıyı görünce benimde hoşuma gitti ama açık renkli diyolar işte aslında ben beyaz istiyorum temizlemesi zor olmasa ... bu arada koridor ve mutfakaynı renk olacak arkadaşlar bide festival halı nasıl acaba bilen var mı?

koridorda ve mutfakta aynı renk halı kullanacaksan çok açık renkleri tercih etmemelisin.mutfakta açık renk zor oluyor.çok çabuk kirleniyor.
kuşlu halı sıradışı hoş.ama o da biraz fazla karışık gözü yorabilir.istersen biraz daha bak halılara.halının şıklığı kadar kullanışlı olması da önemli.

bence halıcının önerdiği de güzelmiş koridora renk seçmek zor bu renkli halı kendini göstermiş ama en önemlisi içine sinmesi

ben de 1 i beğendim canım bu halıların markası ne acaba ben de değiştiricem halılarımı ince istiyorum

Back
X