Koridor Halım.

iyi ki kestirmişsin çok iyi olmuş bence halı kaydırmazlar halıyı kesinlikle kaydırmıyor kalın dokusu olandan alıp bolca serersen altına bir şey olmyor..halı silkeleme işine gelince ben önce makineyle temizliyorum sonra balkona güneşe atıyorum rüzgar ve güneş ip halıları kabartıyor sonra hafifçe silkeleyip alıyorum içeri en az haftada bir kere bunu sadece shaggy halı ve yolluklarıma yapıyorum silkelemeden kullanılmaz zaten bu tip halılar bastıkça yere yapışıyor ipleri anlamı kalmıyor silkelemek güneşlendirmek şart..

iyi ki kestirmişsin çok iyi olmuş bence halı kaydırmazlar halıyı kesinlikle kaydırmıyor kalın dokusu olandan alıp bolca serersen altına bir şey olmyor..halı silkeleme işine gelince ben önce makineyle temizliyorum sonra balkona güneşe atıyorum rüzgar ve güneş ip halıları kabartıyor sonra hafifçe silkeleyip alıyorum içeri en az haftada bir kere bunu sadece shaggy halı ve yolluklarıma yapıyorum silkelemeden kullanılmaz zaten bu tip halılar bastıkça yere yapışıyor ipleri anlamı kalmıyor silkelemek güneşlendirmek şart..

evet bende öyle düşünüyorum. Silkelemek lazım :) Çok teşekkür ederm yorumunuz için :KK16:

uzunken gayet güzelmiş canım ama malesef temizliği zor o yüzden kestirmelisin

Merhaba arkadaşlar.. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Benim koridorum çok uzun 13 14 metre kadar. Şimdi baharda geliyor ve halımı yıkatmam lazım. Halımda tabi metrelerce. Birde ben temizlik yaparken halıları çırpmassam güzel olmuyor zannediyorum. O halıyıda silkemiyorum tabi. Şimdi diyorum ki acaba Halı yı kestirsem iki parça olarak sersem çok komik durur mu yada nasıl olmalı yani. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Koridorum da bu.Eki Görüntüle 375554

Halımı kestirdm ve kesilmiş hali 6. sayfada :)
Konu çok eski ama inşallah görür ve cevaplarsınız. Bende Shaggy halımı kestirmek istiyorum. Nereye kestirdiniz? Birde kesilince naparsan yap kenarlardan ipler atıuo diyolar.sizin halılar bozuldu mu yoksa bişey olmdı mı çok merak ettim

X