Ellerinize emeğinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Elinize sağlık, başarılar diliyorum
Ellerinize sağlık,bşarılar dilerim.Herkese iyi akşamlar. Hep yarışmaları takip ederdim bu sefer bende katılayım dedim umarım beğenirsiniz.
- MALZEMELER -
Eki Görüntüle 2165954
☆200 GR tavuk göğsü
☆200 GR mantar
☆100 ml sıvı krema
☆3 yemek kaşığı zeytin yağı
☆1 tatlı kaşığı pul kırmızı biber
☆1 tatlı kaşığı kekik
☆yarım çay kaşığı karabiber
☆1 çay kaşığı köri
☆1 çay kaşığı tuz
☆1 soğan
-YAPILIŞI-
☆öncelikle göğüs etini kuşbaşı doğruyoruz. Kestiğimiz etleri bir kaba alıyoruz ve 3 yemek kaşığı zeytin yağını döküyoruz. Daha sonra kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve üstünü kapatıp dolaba kaldırıyoruz 1 saat bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2165953
Eki Görüntüle 2165952
☆Genişçe bir tavayı kızdırın. Gerekirse az sıvı yağ ilave edin veya marine ederken eklediğiniz yağ zaten
yeterli olacaktır.
Eki Görüntüle 2165951
Eki Görüntüle 2165950
☆Tavuk renk değiştirene kadar tavada karıştırıyoruz. Renk değiştirdikten sonra soğanı ve mantarı ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2165947 Eki Görüntüle 2165948 Eki Görüntüle 2165949
☆Hepsini güzelce karıştırdıktan kavurduktan sonra 100 ml kremayı, köri ve tuzu ekliyoruz. İyice kaynadıktan sonra koyu bi kıvam alıcaktır , o zaman altını kapatıyoruz ve servise hazır♡♡♡
Eki Görüntüle 2165946
Bayildigim lezzetler ellerine saglik cnm basarilar
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.
Ellerine sağlık canım başarılarHerkese iyi akşamlar. Hep yarışmaları takip ederdim bu sefer bende katılayım dedim umarım beğenirsiniz.
- MALZEMELER -
Eki Görüntüle 2165954
☆200 GR tavuk göğsü
☆200 GR mantar
☆100 ml sıvı krema
☆3 yemek kaşığı zeytin yağı
☆1 tatlı kaşığı pul kırmızı biber
☆1 tatlı kaşığı kekik
☆yarım çay kaşığı karabiber
☆1 çay kaşığı köri
☆1 çay kaşığı tuz
☆1 soğan
-YAPILIŞI-
☆öncelikle göğüs etini kuşbaşı doğruyoruz. Kestiğimiz etleri bir kaba alıyoruz ve 3 yemek kaşığı zeytin yağını döküyoruz. Daha sonra kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve üstünü kapatıp dolaba kaldırıyoruz 1 saat bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2165953
Eki Görüntüle 2165952
☆Genişçe bir tavayı kızdırın. Gerekirse az sıvı yağ ilave edin veya marine ederken eklediğiniz yağ zaten
yeterli olacaktır.
Eki Görüntüle 2165951
Eki Görüntüle 2165950
☆Tavuk renk değiştirene kadar tavada karıştırıyoruz. Renk değiştirdikten sonra soğanı ve mantarı ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2165947 Eki Görüntüle 2165948 Eki Görüntüle 2165949
☆Hepsini güzelce karıştırdıktan kavurduktan sonra 100 ml kremayı, köri ve tuzu ekliyoruz. İyice kaynadıktan sonra koyu bi kıvam alıcaktır , o zaman altını kapatıyoruz ve servise hazır♡♡♡
Eki Görüntüle 2165946
Ellerine sağlık canım başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?