Korece !

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Arkadaşlar merhaba ben Korece öğrenmek istiyorum ama nereden nasıl başlayayım hiç bi fikrim yok Yardımcı olabiilecek birileri var mı yada oline bi site bilen..

Merhaba canım sende bendensin demek :)
Sana onerebilecegim siteler sunlar
Korece Ders
Livemocha
SANAL KORECE EG0T0M0 - ANA SAYFA
bir de busuu.com var
eger ingilizcen varsa bu siteler de cok faydalı orta seviye veya biraz daha ustu olsa bile yeter

seemile
Talk To Me In Korean -
letslearnkorean.com/
Learn Korean online. With our podcast, learning Korean is easy. | KoreanClass101.com
Beginner's Korean Lessons - Learn Korean Now

birde bol bol dizi izlemeni tavsiye ederim ve cok sarkı dinle eger ogrenmek istiyorsan cok hasır nesir olmalısın bu dille yani haftada 1 kereyle olmaz surekli dilin icinde olucaksın :) kolay gelsin :)

Son düzenleme:

Çokk teşekürler ya işte aradığım şey buydu zaten kore dizilerinden merak sardım bu kore aşkı " I'm sorry I love you " ile başladı sonra devam etti.. çok teşekkürler tekrar..

Çokk teşekürler ya işte aradığım şey buydu zaten kore dizilerinden merak sardım bu kore aşkı " I'm sorry I love you " ile başladı sonra devam etti.. çok teşekkürler tekrar..
ne demek zamanında cok aramıstım bunları da bulamamıstım simdi yeni yeni bulyorum
Benimki de duslerimin prensi ile baslamıstı neyse kolay gelsin umarım yardımcı olmusumdur
bu arada koreyle ilgili bir de blog var takip edebilirsin korede yasayan birisi yazıyor
asyanotları diye bir blog:)

Teşekkür ederim dün verdiğiniz sitelere baya bi baktım zatenn o blogda bakacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…