• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korece !

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Arkadaşlar merhaba ben Korece öğrenmek istiyorum ama nereden nasıl başlayayım hiç bi fikrim yok :( Yardımcı olabiilecek birileri var mı yada oline bi site bilen..

Merhaba canım sende bendensin demek :)
Sana onerebilecegim siteler sunlar
Korece Ders
Livemocha
SANAL KORECE EG0T0M0 - ANA SAYFA
bir de busuu.com var
eger ingilizcen varsa bu siteler de cok faydalı orta seviye veya biraz daha ustu olsa bile yeter

seemile
Talk To Me In Korean -
letslearnkorean.com/
Learn Korean online. With our podcast, learning Korean is easy. | KoreanClass101.com
Beginner's Korean Lessons - Learn Korean Now

birde bol bol dizi izlemeni tavsiye ederim ve cok sarkı dinle eger ogrenmek istiyorsan cok hasır nesir olmalısın bu dille yani haftada 1 kereyle olmaz surekli dilin icinde olucaksın :) kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Merhaba canım sende bendensin demek :)
Sana onerebilecegim siteler sunlar
Korece Ders
Livemocha
SANAL KORECE EG0T0M0 - ANA SAYFA
bir de busuu.com var
eger ingilizcen varsa bu siteler de cok faydalı orta seviye veya biraz daha ustu olsa bile yeter

seemile
Talk To Me In Korean -
letslearnkorean.com/
Learn Korean online. With our podcast, learning Korean is easy. | KoreanClass101.com
Beginner's Korean Lessons - Learn Korean Now

birde bol bol dizi izlemeni tavsiye ederim ve cok sarkı dinle eger ogrenmek istiyorsan cok hasır nesir olmalısın bu dille yani haftada 1 kereyle olmaz surekli dilin icinde olucaksın :) kolay gelsin :)

Çokk teşekürler ya işte aradığım şey buydu :D zaten kore dizilerinden merak sardım :D bu kore aşkı " I'm sorry I love you " ile başladı sonra devam etti.. çok teşekkürler tekrar..

Çokk teşekürler ya işte aradığım şey buydu :D zaten kore dizilerinden merak sardım :D bu kore aşkı " I'm sorry I love you " ile başladı sonra devam etti.. çok teşekkürler tekrar..
ne demek zamanında cok aramıstım bunları da bulamamıstım simdi yeni yeni bulyorum
Benimki de duslerimin prensi ile baslamıstı :D neyse kolay gelsin umarım yardımcı olmusumdur
bu arada koreyle ilgili bir de blog var takip edebilirsin korede yasayan birisi yazıyor
asyanotları diye bir blog:)

ne demek zamanında cok aramıstım bunları da bulamamıstım simdi yeni yeni bulyorum
Benimki de duslerimin prensi ile baslamıstı :D neyse kolay gelsin umarım yardımcı olmusumdur
bu arada koreyle ilgili bir de blog var takip edebilirsin korede yasayan birisi yazıyor
asyanotları diye bir blog:)

Teşekkür ederim dün verdiğiniz sitelere baya bi baktım zatenn o blogda bakacağım..

Back