canımm daha atamadınmı kısss yol yorgunluğunu valla eskiden beni yol tutardı bideee,
haftasonu gez toz çılgıncaaa daaadelikafadulden
valla bende iyiyim canım bende haftasonu ne yapsam diyi düşünüyom koncam da yok nereye gitsem ?????
cok güzrl fotolarrr mutlu oldugunuz her anınızdan bellı
çenem benim ya...................çok ama çok tatlısınız.............hepiniz...............
ne güzek kaynatmışınızdır.............
izmir bir başka harika siz başka bir harikasınız.....canım ya..............
öptüm kuzum benim.....
izmite gel delikafadulden bi buluşma daha yapalım :roflol:
kıs çenebazımm arabamız yok araba almayı düşünüyoz alalım gelcez hem ablamıda görerim iki iş bi arada ablam doğum yaptı bebeği 6 aylık oldu daha ben göremedim
ah çenem vah çenem sen neymişsinn sennnnnnnnn
ne çene var yavyum sendee
yakışır ama bu datlılıgaa yakışırrr konuş ulen konuş bütün laflar senındırr susma yavyum kuşummmmmmmm:)kaydirigubbakcemile3
offffff yaaa super herseyyyy keskem bende olsaymisimmm annnaa bocuku hep baska hayal ediyordum sasridim yaaa allamm yaaaa cene felan super yaaa superrr massallah hic kopmayin yapisin hatta bundan sonra
ben artık kene gibi yapıştım, kurtulamazlar benden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kovsalar da dövseler de seviyorum ben dostlarımı :asigim:
hoff yaaa banada yapışınn
benidee sevvvvvv:1rolleyeskıskanç kız ifadesi bulamadım yaa:))kaydirigubbakcemile3
aman da benim kedicikleriiim :1hug: gelin bi okşayım sizi :1hug:
kız hepiniz canımın içisiniz benim :asigim: :asigim:
öpmeye doyamadıklarım benim Şeniz Şeniz
selinim yapışıcam sana da çok yakın :jeyyar: niloşum da gelir bakarsın :jeyyar:
gelirim emmeee nireyeee selinin yaşadıgı yer ingiltere yazıyo kız oralara damı gidecen yoksamm vay anamm vayyyyyyyyyyylülülülülülü
Canım ya,çok tatlısınız,
çok güzel ve eğlenceli bir gün olduğu
gözlerinizden,yüzünüzdeki tebessümden belli...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...
bakın bakın bize alkisalkisalkis
öyledir desiboş ablişimsağol canım a.s.
fibritim benim... Semem hayranlarından gizlediği için kendini, foto sayımız azaldı kaydirigubbakcemile3
ispiyonladım Sememi de kaydirigubbakcemile3
ama böcüşüm benim Şeniz böyle alıp yiyesim geliyo... doyamadık takılmaya....
Gece gündüz, kahvaltıdan uyuyana kadar, alemlerden konserlere kadar....
Böcüşüm, Semem, ayrrıldık ama :çok üzgünüm:
sağol çokocum Şeniz
Küçük Böcüğümle Sm793üm için de ben ekleyeyim...
Böcüğüm hem tatlı, hem güleryüzlü, hem eğlenmeyi bilen, hem beni güzel güzel ağırlayan tatlı dostum benim.... Şeniz
Semem de cicoşların tatlısı, sırılsıklam nasıl ıslandık ama, İzmir yaptı yine yapıcağını kaydirigubbakcemile3
Semem senle de tanışmak isterem ablacım...en kısa zamanda inşallah görüşelim selvi boylum.:))Şeniz
[/B]
gelirim emmeee nireyeee selinin yaşadıgı yer ingiltere yazıyo kız oralara damı gidecen yoksamm vay anamm vayyyyyyyyyyylülülülülülü
canım benim bizde çok üzüldük ayrılmak zorunda olduğumuz için ama bu ilkti, son olmayacak inşallah bitanemmkaydirigubbakcemile2
canım benim oyağmur bile vız geldi bize, yine olsa yine ıslanırız, keşke olsann alkisalkisalkis
ahh inşallah ablacığım, inan bende senle tanışmayı çok isterim, ablaların bitanesiii Şeniz
güzelim sen ona bakma, ingiltere falan değill ama aramızda kalsınnn delikafadulden
kandırıkçı çeneeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?