Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende istiyorum ama çok pahalı bir işlem olduğunu duydum ve muhtemelen her ilde olmayan bir hizmet çok yerinde bir konu olmuş inşallah bizi aydınlatacak yorumlar gelecektirMerhaba kızlar, böyle bir konu açılmamış hiç bilgisi olan varmı? Ben bebeğimin doğuduğunda kordon kanını aldırmak istiyorum. Biraz araştırdım. Bunu sadece özel yerler mi yapıyor yoksa devlette yardımcı oluyor mu? Konu ile bilgisi olan varmı?
bu arada FomiCord her ilde yetkililerinin olduğunu ve doğumda yanınızda olacaklarını söylüyorlar..Bunu bende istiyorum ama çok pahalı bir işlem olduğunu duydum ve muhtemelen her ilde olmayan bir hizmet çok yerinde bir konu olmuş inşallah bizi aydınlatacak yorumlar gelecektir
Ama dediğin gibi kime nasıl güveneceğiz bilmiyorum ki...bu arada FomiCord her ilde yetkililerinin olduğunu ve doğumda yanınızda olacaklarını söylüyorlar..
kafam çok karışık gerçekten, daha detaylı bilgisi olan varsa umarım paylaşır, bende öğrenirsem iletirim..Ama dediğin gibi kime nasıl güveneceğiz bilmiyorum ki...
kan kanseri tedavisi için yalnızca 12-15 yıl söylüyorlar.. ama diğer kalıtsal hastalıklar için ömür boyu garanti veriyorlar.. ama neyin garantisini veriyorlar? yani birebir kan saklansa bile çocuğa uymayabilir.. bunu da söylüyorlar.. ama vadedilen şey yine de bence bir umut? ve güzel bir umut?Basta ben de cok düşündüm saklama isini ama kanin 15 yil gibi kisitli bir sure boyunca saklanabildigini duyunca vazgeçtim.
Bunu bilmiyordum bilgilenmis oldum tesekkurler. Haklisiniz ama keske daha yaygin bir uygulama olsaydi ve emsallerini gorup okuyabilseydik. Simdi firmalarin hicbiri benim yogurdum eksi demez, evet olasi uyumsuzluklardan bahsedip kendisini koruma altina alacaktır ama ne kadar güvenilirler?kan kanseri tedavisi için yalnızca 12-15 yıl söylüyorlar.. ama diğer kalıtsal hastalıklar için ömür boyu garanti veriyorlar.. ama neyin garantisini veriyorlar? yani birebir kan saklansa bile çocuğa uymayabilir.. bunu da söylüyorlar.. ama vadedilen şey yine de bence bir umut? ve güzel bir umut?![]()
Evet aynen öyle.. Hatta resmen ticarete dökmüşler olayı bence.. Bilemiyorum yahu, sanırım ben de yaptırmayacağım...Bunu bilmiyordum bilgilenmis oldum tesekkurler. Haklisiniz ama keske daha yaygin bir uygulama olsaydi ve emsallerini gorup okuyabilseydik. Simdi firmalarin hicbiri benim yogurdum eksi demez, evet olasi uyumsuzluklardan bahsedip kendisini koruma altina alacaktır ama ne kadar güvenilirler?
Ben de yaptirmayi dusunmuyorum. Birkac yerde karsilastigim bir durum var onu isteyecegim doktorumdan: bebek dogar dogmaz kordonun kesilmesine izin vermeyin son kalan kan da bebege gecsin sonra kestirin diyorlar.Evet aynen öyle.. Hatta resmen ticarete dökmüşler olayı bence.. Bilemiyorum yahu, sanırım ben de yaptırmayacağım...
hiç duymamıştım teşekkürler ben de doktoruma bir danışayımBen de yaptirmayi dusunmuyorum. Birkac yerde karsilastigim bir durum var onu isteyecegim doktorumdan: bebek dogar dogmaz kordonun kesilmesine izin vermeyin son kalan kan da bebege gecsin sonra kestirin diyorlar.