• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORDON KANI SAKLAMA

Newmommm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Uzun araştırmalalar sonucu atigen de kordon kanı saklattık. Merak eden varsa sorabilir.

Merhaba, ben de kordon kanı saklatmayı düşünüyorum yeni yeni araştırıyorum da, sizin süreç nasıl oldu acaba? Maliyeti ne oldu kaç yıl saklanacak vs

Yaşam bankası veya onkim seçeceğim ben de, aşağı yukarı şartlar fiyatlar aynı zaten çok farkeden bir durum göremedim

Yaşam bankası veya onkim seçeceğim ben de, aşağı yukarı şartlar fiyatlar aynı zaten çok farkeden bir durum göremedim
Onkimle daha gorusmedim. Ortalama ne fiyat soylediler size? Stembio yeni bir sirket 2020 yilinda kurulmus. Digerlerinden farki doku ve kani kök hücre olarak işlenmis sekilde saklayabilmesi ama fiyatlari ciddi manada yuksek. Kok hucre saklatmak 26bin tl islem ücreti 4bin saklama ucretiyle basliyor.

Onkimle daha gorusmedim. Ortalama ne fiyat soylediler size? Stembio yeni bir sirket 2020 yilinda kurulmus. Digerlerinden farki doku ve kani kök hücre olarak işlenmis sekilde saklayabilmesi ama fiyatlari ciddi manada yuksek. Kok hucre saklatmak 26bin tl islem ücreti 4bin saklama ucretiyle basliyor.
Kan+doku ilk ücret 17bin civarı, sonrası için de yıllık saklama ücreti 3500 tl gibi birşeydi sanırım. Her yıl tefe tüfe oranında zam geliyormuş ayrıca. Stembioyu hiç duymamıştım bilgim yok ama güvenilirse neden olmasın

Back