Kordon Bağinda Tek Arter Bulunmasi

HERRY34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
14
0
Merhaba
bebeğimin kordon bağında tek atardamar var. yapılabilecek bütün testleri yaptırım allah şükür bir anomaliye rastlanmadı ama birileriyle konuşma ihtiyacım var bu durumu yaşayan başkaları var mı?

canım MAYIS EGE diye bi arkadaş vardı.ondada aynı sorun vardı diye hatırlıyorum istersen onunla yazışmaya çalış.belki doğum bile yapmıştır.

evet onun yazısını okudum özel mesaj yazdım ama cevap gelmedi dediğin gibi belki dogum yaptı

selam benimde bebeğimin kordonunda tek atardamar varmış daha 22. haftamdayım ve şu anda birşey görünmüyor gelecek ay daha net belli olacak inşallah birşey çıkmaz sen kaçınca haftandasın doğuma ne kadar var?

merhaba kızlar yeni başlık açacaktım ama bnim durumumu yaşyanlar varmış.benimde bebeğimin kordonunda tek arter olduğunu söyledi dr. çok üzüldükgerçi bi anomali olmadğını ama 22. haftada yine bakacağını söyledi bu arada 17 haftalık gebeyim.ertesi gün başka bir dr adaha gittim 2 arter lduğunu hatta bize de sayarak gösterdi ama yine de istanbula sevk edeyim bi prof. da görsün dedi.hem siz de tamamen rahatlamış olursunuz dedi.
benim durumumu yaşayan var mı aranızda??????????????

kızlar aranızda bu durumu yaşayan yok mu ya da bildiğiniz başka birileri.lütfen konuşmaya ihtiyacım var

kızlar mrb hepinize geçmiş olsun kızlar arnızda kordosentez yapdıranlar var mı varsa lütfen yazsın yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

kızlar mrb hepinize geçmiş olsun kızlar arnızda kordosentez yapdıranlar var mı varsa lütfen yazsın yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

kordosentez dediğin cvs mı ?? plesantadan hücre alınıp genetik inceleme yapılmasıysa ben 1 ay önce yaptırdım.

kordosentez dediğin cvs mı ?? plesantadan hücre alınıp genetik inceleme yapılmasıysa ben 1 ay önce yaptırdım.

evet canım ya, ama bizden hücre degil kan ve bebegin sıvısından aldılar bebegin genetik yapısına bakmak için .aslında bizim sorunumuz bebek anne karnında su yutmuş buda bebegin iç organlarını zedelemiş onun için kordosentez yapdılar sonucunu 1 ay sonraya veriyorlar 32 haftalık bır gebelik ve bebegin kalbinde delik olabilir diyorlar sizin sonucunuz nasıl çıkdı? dr. sizi nasıl bilgilendirdi

benim bebeğimin koordonunda tek arter varmış kızlar dün öğrendik ve çok moralimiz bozuldu.daha önce bu konuyu açan arkadaşlar sizler bu durumda naptınız ve doğum yapan varsa içinizde çocuğunuzda bir problem oldu mu

Arkadaşlar bende 20 haftalık bir gebeyim.Benimde bebeğimin kordonunda tek arter çıktı.Her yönden araştırıyorum.Görüştüğüm doktorlar böyle vakalarla çok karşılaşılmadığını karşılaştıkları vakaların da bebeklerinin gayet sağlıklı doğduğunu söylediler.Zaten tek arter tek başına bir anomali ifade etmiyormuş.Bebeğin beyin kalp gibi hayati organlarındada sorun olması en azından ultrasonda bu tanıyı koyabilecek bir ipucu bulunması gerekiyormuş.Benim bebeğimde doktor bakıyor bakıyor şuanda herşey normal gözüküyor diyor.Başka bir yerinde hiçbir problem göremiyor.22 haftada tekrar bakalım diyor.Ona göre amniyosentez yaptırmamıza karar verecekmiş.Diyelim ki amniyosentez sonucunda Allah'ım korusun sorun çıktı ben bebeğimi aldıracakmıyım?Böyle birşeyi düşünmek bile istemiyorum.Birazda doktorlara olan güvenim çok sarsıldı.Para için herşeyi yaparlar.Takiplerimi yapan doktorum korkma hiçbirşey olmaz derken ayrıntılı ultrasonu çeken doktorum bir sürü kötü şey anlatıyor.Ben artık kötü bişey düşünmek istemiyorum.Allah'ımın izniyle sağlıklı bir bebek doğuracağım deyip bu konuyu kapatıyorum.Çünkü artık düşünüp üzülmek istemiyorum.Bu benide bebeğimide çok etkiliyor.Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm
foruma yeni uyeyim.italyada yasiyorum.4 aylik bir erkek bebek annesiyim.hamileligim sirasinda bebegimin kordonunda bu sorun vardi. doktorum bu durumun bebegin kalp ve/veya bobreginde soruna yol acabilecegini, bu nedenle diger hamile bayanlara gore daha fazla inceleme altinda olacagimizi soyledi.hamileligim sirasinda bebegim hic bir sorun yasamadi cok sukur.3.51 kg ve 51 cm olarak dunyaya geldi.su an 4. ayi bitmek uzere.1.5 hafta onceki doktor kontrolumuzde herseyin yolunda oldugunu ogrendim.bebegim cok sukur cok saglikli.gelisimide iyi. umarim bir sorunla gelecekte de karsilasmayacagiz. ben bebegimin ozel ve farkli oldugunu dusunuyorum.onu cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…