• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koray tekin (tüp mide) ve 120 lerden 69 lara yolculuk :)

OiRPATA

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.516
18
318
Ankara
$2012-12-14-284.jpg

merhaba yıllardır obezite illeti ile uğraştım her yıl bitmek bilmeyen diyetler yaptım lakin olmayınca olmuyor gruplarda eski yazılarım illa vardır çok çabaladım olmadı..

ve o artık karar verip risk almayı göze aldım..

YAPILAN İŞLEM: BARİATRİK CERRAHİ (TÜP MİDE)

TARİH: 21 NİSAN 2012

OP GİRİŞ KİLO: 120

ŞUNAKİ KİLO: 69.4

VE ŞUAN ÖYLE MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM ... ÖNCELİKLE HOCAM KORAY TEKİNE MİNNETTARIM İYİKİ VARLAR İYİKİ OBEZİTENİN SÜPERMENİ İYİKİ ONA EMANET ETTİM KENDİMİ..

DESTEK OLAN ÖN AYAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM YAPTIKLARI DESTEĞİ İYİLİKLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM KÖSTEK OLANLARIDA UNUTMAYACAĞIM ..

KISACASI ÇOK MUTLUYUM​
:36:

Son düzenleme:
Tebrik ederim. Benimde kilo sorunum var ama bu işlemi öncelikle annem için düşünüyoruz onun ihtiyacı var.
Nerede ve ne kadara mal oldu bu ameliyat. Biraz detaylarından bahseder misiniz?

ben pamuk kale üniv de operasyon oldum prof koray tekin eşliğinde şuan kendileri izmirde özelbir hastanede op yapıyorlar ücret hakkında bir bilgim yok şuan için eğer düşünürseniz asistanına yönlendire bilirim sizi...

asistana yönlendirirseniz cpok seviniriz. tbrklerrr basarılarınızın devamını dilerim hayatta en cok zor sey kilo vermek

merhaba
bende bu tur bir işlemi ablam için dusunuyorum o cok kilolu ve yemek yemeyi cok sevıyor ayrıca iradesi zayıf
sizi de canı gonulden tebrik ederim :)

bukadar kilo verdiniz sarkma olmadımı acaba :26:

MALUMUNUZ yüksek bir kilodan 60 küsürlere düştük kiiii bunun öncesi evresi var ... bu yksek kiloya cıkıp herhangibi yöntemle zayıflasakda illa kacınılmaz sarkıklar oluyor..

evet sarkıklarım var ama sarkıklarımla yaşamak 120 ile yaşamakdan daha kolay bence:)

aman aman sarkıklarım yok şükür düzenli spor yapıyorum bacak kol karın egzersizlerimle toparlıyorum ama ne olursa olsun deformasyonlara bazen çare olmuyor spor..

ünlü bir estetik cerrahı ile ufak bir görüşme şansım oldu yaş ve aktif spor ile 3 yıla bacak kol mide sarkıklarımı düzelte bilirmişim azda olsa göbek kısmı düzele bilecek bir bölge değilmiş bunun için estetik kaçınılmaz dendi.. bakalım nasip..

merhaba
bende bu tur bir işlemi ablam için dusunuyorum o cok kilolu ve yemek yemeyi cok sevıyor ayrıca iradesi zayıf
sizi de canı gonulden tebrik ederim :)

hangi obez yemek yemeyi sevmezki bade hanım :) ama en azıl obezi bile hizaya getiriyor bu geçirdiğimiz operasyonlar puro kadar olan bir mideye ne sıkıştıra bilirizki artık :) bebek midesi kadar mide ile yaşama merhaba diyorsunuz ve onunla hayata devam ediyorsunuz yeniden
artık yemekden önce sağlık ön plana geliyor op sonrası :)

$EE.jpg resimlerin çalınma ihtimaline karşı yzümü mozaikledim :/ 3.sayfa haberi gibi oldum :D

Eklentiler

• $ADSD.jpg
    $ADSD.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 314
Son düzenleme:
senin adına ne kadar sevindigimi bilemezsin oirpata.:16: eski günlerini çok iyi hatırlıyorum, ne üzülürdün ..

bu mutlulugun tarifi yok dimi.:16:

senin adına ne kadar sevindigimi bilemezsin oirpata.:16: eski günlerini çok iyi hatırlıyorum, ne üzülürdün ..

bu mutlulugun tarifi yok dimi.:16:

vallahi yokmuş aebeniim çok çok mutluyum dünya varmış herşey aslında güzelmiş ... ne uğraşlar verdim neler yaptım olmad benimde mutluluğum bu operasyonda gizliymiş :)

çok güzel olmuşsun::))hedefin 69 mu daha fazla kilo verecek misin?

teşekkür ederim hülya:)

hedefim 60 aslında daha verme artık kendi çabam ve uğraşımla olacak bu operasyonlar fazla olan kilonun %60 kapsıyor artık kendi çabam hayatıma sporuda dahil ederek vermekde :/

teşekkür ederim hülya:)

hedefim 60 aslında daha verme artık kendi çabam ve uğraşımla olacak bu operasyonlar fazla olan kilonun %60 kapsıyor artık kendi çabam hayatıma sporuda dahil ederek vermekde :/

onuda verirsin. hiç şüpem yok :34::46:

tüp mid oprasyonunu araştırırkn önc azranın yazısını gördüm sonra seni
inanamadım grçktn harika görünüyorsun tebrik ederim:nazar:

bacım yaaaa helall sana nasılda yakıstı zayıflamak :)
senı sevıyoreeee :)

Back