Kör olsaydımda, benı aldattığı kızla onu görmeseydım.....

Acınızı yaşayın bastırmayın içinizde kalmasın da bu gereksiz için mi kör olacaktınız.
Geçecek merak etmeyin, bu da bir ders.
lafın gelışı olarak yazdım elbette allah gostermesın ama işte canım çok yanıyor gercekten allah sıze yasatmasın ınsallah asla boyle bırseyıde benı anlamayın

zaten allah gostermesın lafın gelışı yazmıstım, haklısınız bılıyorum zaten onu artık asla ıstemıyorum ama işte içimde acıyor böyle bırını sevdım dıye kendıme kızıyorum çok kotu bırsey ya of of

ya evet işte geecekten tamda bu... ne guzel yazmıssınız üç defa okudum haklısınız sadece öfkelıyım, kurtuldum benım mutsuzluğum ustune mutlu olamazlar ılahı adalet var bılıyorum ama işte umarım acım dıner bır an once

Gururundan ağlıyorsun aslında sen, kendine yedirmesi zordur biliyorum. Hatta lisede sırf intikam alabilmek için sevgilim tarafından aldatıldığım halde bir şey yokmuş gibi sürdürmüşlüğüm, intikam alamayınca kafayı yiyip takıntı yapmışlığım oldu. Görebileceğin her yerden sil stalklama, stalkladıkça unutmuyorsun çok zorlaşıyor. Şu an gurur ve intikam hissiyle yanlış kararlar verebilirsin. Göz görmeyince gönül katlanır, sanki mahvolmuş gibi düşün kafanda, sürünüyormuş gibi düşün, her yerden sil de kafanda sanki intikamını almışsın gibi kalsın, emin ol daha çok rahatlarsın bir yerden sonra da için soğur zaten kendini bunu düşünmeye zorladıkça.

Stalk olayını abartmışsınız bence. Buna engel olmaya çalışın.
Ne zaman onu takip etmeyi bırakırsınız o zaman iyileşme süreciniz başlar.
halüklısınız zaten kendıme kızıyorum çok abarttım, yuksek lısansa basvurucam üstelik notlarım ıyı olmalı ama bır haftadır dökuldukce dokuldum ne ders dınleyebılıyorum ne evde çalışabılıyorum ona bakmaktan....

Geçecek emin olun. Ama geçmesi için sizin de biraz çaba gösterip bu stalk olayını bitirmeniz gerekiyor. Hadi facebook bir derece de arkadaştan snap takibi çok abartı.

of of degmez degmez biliyorum ama ah ah, belki eski ben olsam onu affederdım ilk gun aptal gıbı ama ilerde yine aldatacagını bıldığımden ıyıkı affetmedım ıyıkı suan onsuzum ama işte öfkem geçmiyor, ki inanın başarılı bırıydım okulum bölümüm ideallerim vardı ama on gundur yemeden içmeden kesildiğim yetmez gıbı okul bıle umrumda değil dunya yansa elim kalkmaz gibi, tam beş gun hafta ıcı hafta sonu gelsınde eve çekileyim kimseyi görmiim yatiim sürekli diye dusundum ama keşke bugun o kızla onu gormeseydım ya keşke başka kozlarla konuşsaydı buluşsaydı ama bu kızla olmasaydı dıyorum.

herif senden sonra özgürce içindeki sapığı yaşıyor resmen gerçi senden sonra ne yapıp yapmadığı onun sorunu.. kurtulduğuna şükret böyle pislikten. daha ergenlikten çıkamamış bi abazaymış..

okul varken 7 saat falan bakmadım hafta ıcı ama arkadaslarımın yanından ayrıldıgım anda resmen bağımlı gıbı elım onun adına gıttı hesaplarına baktım sonra farkettım hastalanıcam whatsapımı falan sıldım ama yok gerı yukledım bakmadan duramıyorum, ama yarından ıtıbaren öldüğünü varsayıcam, allah gecınden versın aılesıne bağışlasın beddua etmem asla böyle ama öyle dusunucem içten içe yoksa gercekten bunun gıbı bırı ıcın hayatımı elelrımle mahvedecegım öldü sayıp yasını tutarım daha ıyı ıkısının dudak dudaga el ele resmını gormektense...

Hayır o kız da ne çeşit bir aptal anlamadım. Sevgilisi olan bir erkek ona asiliyor sevgilisi olduğunu öğreniyor ve hala adamla görüşmeye devam ediyor. Böyle karaktersiz bir erkekle arayı bozmayan kız da pek sağlam değildir bence. Gerçi adam senin için sevgilimden ayrıldım demiş olabilir ama bilemedim. Körler sağırlar birbirini ağırlar demişler. İlla ki sorun o kızsa ben ciddi bi beraberlik yasayacaklarini sanmıyorum. Arkasından o....dediği bir kıza tutup aşık olacak değil. Gerçi bi önemi de yok böyle şeylerin. Sonuçta hayatından cikarmissin. Eski konularına da biraz göz attim da çok cekmissin bu arsız erkeklerden sen. Bana kalırsa sadece derslerine ver kendini. Nasıl olsa unutacaksin ama allah korusun okulun uzayabilir. Dikkat et. Böyle kıymetsiz insanlar için çok da yipratma kendini.

Bir erkek arkadaşım yakın zamanda çok radikal bir karar verip bağımlısı olduğunu kızı her yerden sildi, onunla ilgili her şeyi ortadan kaldırdı, derslerine odaklanmaya başladı. Hem dersi iyi gitti hem unuttu. Onun yöntemi buydu aşmak için, sen öldü diye varsayıp rahatlayacaksan öyle yap bence de... Üniversitede kendini oyalayacak şey bulmak kadar kolay bir şey yok zaten kısa zamanda aşarsın umarım. Kendine yediremiyor işte insan ama öyle karaktersiz biriyle daha da fazla vakit kaybetmedin en azından.

haklısınız ve dısardan baksanız varya asla tahmın etmezdınız, saygın bır mesleği vardı hali tavrı saygısı o kadar guzeldı kı, hatta cok yakisikli degildi ama bu hallerini sevmistim, aylarca ben geri cektim cekindim diye beni opmeyen sacimi koklayan oksayan biriydi bu, kufur ne bılmeyen guya çok guzel seven ama yok hepsı koca bır yalanmış..... sanki 17 yasında gıbı ayrıldık ne yapacagını sasmıs halde suandaysa....

Sen niye kör oluyorsun ille biri olacaksa o olsun
Bi de bu sana ders olsun bidaha biteni arkanda birak, stalklayarak ne görmeyi bekliyordun ki eninde sonunda bir kizla gorecektin...

Ben bayan da olsa erkek de olsa böyle ezik insanların yaşama hakkı olmadığını düşünüyorum. Beddua etmek seni zaten rahatlatmayacak boş ver. Ama ölse de sakın öldü diye üzülme. Ölürse hakettiğini bulmuş olur.

zaten bu o kızla sevgılı olmaz uzun vadelı bılıyorum hıcbırseylerı uymuyor, kızıda gecen hafta evıne yatmaya çağırmıstı kız musaıt degıl dıye gıtmemıstı zaten ne tur ılışkıelrı olduğu ortada, haklısınız ya çok çektim hep bır sanssızlık var ustumde kutulamıyorum, toparlanip derslerime bakmam lazim biliyorum insallah bir an once toparlarim

lafın gelışı olarak yazdım elbette allah gostermesın ama işte canım çok yanıyor gercekten allah sıze yasatmasın ınsallah asla boyle bırseyıde benı anlamayın

Yaşadım belki de.
Biliyorum zor bir şey bu yüzden acınızı yaşayın diyorum bastırmak daha kötü ama geçecek bunu da biliyorum.
Tecrübe her şey, telkin edin kendinizi, doğru bir şey yaptığınızı, çok geçmeden bu yüzünü gördüğünüz için şanslı olduğunuzu ve onun yanlış bir insan olduğunu biliyorsunuz aslında, bunlara odaklanın.
Zamanla daha iyi olacaksınız.

silmeyle ben yapamadim en iyisi oldu saymak, deneyecegim umarim haftaya bugun artik toparlamis unutmus acim dinmis olur...

Sen niye kör oluyorsun ille biri olacaksa o olsun
Bi de bu sana ders olsun bidaha biteni arkanda birak, stalklayarak ne görmeyi bekliyordun ki eninde sonunda bir kizla gorecektin...
evet gorecektim ama arkasindan o.... dedigi kizla gormek zoruma gitti iste o kiz ugruna iliskimiz bitti o gynlerdir onla konusuyormus ona dokunuyormus cok kotu bursey bu, zaten biliyordum konustugu kizlar oldugunu ama bu olmasi zoruma gitti iste

biliyorum, umarim o an bir an once gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…