gerçekten dökülme yapıyor mu
ben almayı düşünüyordum iyi ki almamışım
ben saçıma kına yaktım şu an çok mumnunum
valla ben ilk boyadım beklettik yıkarken yağmur gibi döküldü. hadi dedim ilk kez köpük ondan döküldü ertesi günler coştu. hala da coşmaya devam ediyor dibim çıkmasına rağmen
kına kepeklenmeyi dökülmeyi durduruyomuşş öyle duymuştum..
ama hint kınası zor akıyoo annem yapmıştı üstüne kaç kat boya yaptı tutmuyoo akmıyoda boyada tutmuyoo..
normal kına yakmak lazım sanırım
gur_bet naapsak ki bacımmm kınalı yapıncak mı oluversek valla kınada yakarım herbişide yeterki dursunnn
oo diilde saçım gölgeli kına yakarsam turuncu kafa olurum
geçecek cnm birbirimize destek olalımm...birde takmamaya çalışalım..bugün sçımı yıkarken kardeşimden su dökmesini rica ettim..Bende gözlerimi kapadım dökülenleri görmemek için..Kardeşim küvetin değiliği tıkayan saçları bana çaktırmadan aldı...Bana diyoki abla çok az döküldü..
ayy kıyamam yhaa valla destek olucas bişi olucass geçmeli bitmelii..
yoksa bi biticez saçsız ölee kalcas ortada..
Yolda gecen 70 yaşlarında bi teysee gördümm saçları baya az nerdeyse kelll kocama diyom kii bakk bende yakında böle olsamm eeee yok artıkk o 90 yaşındaaa olsun olsunnn diyorummm yakındırrr sevcen mi benii böllee saç ektiririz diyoo..
Anneme diyorum anne ben saç ektircem kızımmm kaynak yaptırsak olmazmıı saç ekimide pahalı be anacımm diyoo
hemmm çıt çıtttda varrr üzerime oynuyolar bildiğinn
ama eşim gecen dökülsünnn hepsi gelir yineee dökülenin yerine yenisi gelir dedii ayyyy ne bilimmm gelmesedeee insan mutlu oluyoo işteee polyanaaa
Hangi şampuanı kullanıyorsun cnım sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?