• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Köpük Boya ve saç dökülmesi yaşayanlar??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

betibeti

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
276
2
641
39
Ankara
arkadaşlar ben üç hafta önce kolestonun köpük boyasıyla saçlarımı boyadım. ykarken inanılmaz derece de döküldü ve şu anda da üç hafta geçmesine rağmen inanılmaz dökülüyor. bunu yaşayan var mı? köpük boya yüzünden. çözüm olarak ne yapmalıyım çok üzülüyorum çok sinirlerim bozuluyor:((

ben koleston kor ateş kızılı köpük boya ile boyuyorum saçlarımı biraz saç dökülmesi yaptı ama diğer saç boyalarından daha pratik rengi de istediğim gibi

ben de kızıl büyüyle boyadım. eskiden beri kolestonla boyarım saçımı. yıllarca kor ateş kızılı kullandım ben de. ama tüp boya kullanırdım. rengini koyulaştırmak istedim biraz bir de pratiktir die köpük aldım almaz olayydım :(

gerçekten dökülme yapıyor mu

ben almayı düşünüyordum iyi ki almamışım

ben saçıma kına yaktım şu an çok mumnunum :1:

valla ben ilk boyadım beklettik yıkarken yağmur gibi döküldü. hadi dedim ilk kez köpük ondan döküldü ertesi günler coştu. hala da coşmaya devam ediyor dibim çıkmasına rağmen

gerçekten dökülme yapıyor mu

ben almayı düşünüyordum iyi ki almamışım

ben saçıma kına yaktım şu an çok mumnunum :1:

kına kepeklenmeyi dökülmeyi durduruyomuşş öyle duymuştum..
ama hint kınası zor akıyoo annem yapmıştı üstüne kaç kat boya yaptı tutmuyoo akmıyoda boyada tutmuyoo..
normal kına yakmak lazım sanırım

gur_bet naapsak ki bacımmm kınalı yapıncak mı oluversek valla kınada yakarım herbişide yeterki dursunnn :31:
oo diilde saçım gölgeli kına yakarsam turuncu kafa olurum:37:

valla ben ilk boyadım beklettik yıkarken yağmur gibi döküldü. hadi dedim ilk kez köpük ondan döküldü ertesi günler coştu. hala da coşmaya devam ediyor dibim çıkmasına rağmen

yaa canım sırf boyaya bağlama derim ben bizlerinde saçı senin gibi inan banyoya gircem korkuyom bi ton saçım gitcek yinee:14:
Salgın var salgın grip gibi vebaa gibi adı saç dökülme hastalığı
valla ölee

Son düzenleme:
ama direk boyar boyamaz dökülmeye başlayınca insan ister istemez bağlıyor.b oyadan bir gün önce böyle değildi ki :(

Kızlar ben de 2 gün önce köpük boyayla boyadım acayip yanma oldu yıkama sırasında da dökülme vardı daha da dökülecek mi yanii? yıllardır tüp boyasını kullanırım böyle bişeyle karşılaşmamıştım.

arkadaslar bende sacmı koleston kullü kumrala boyadm 3 saat once ınanlmaz korkunc bı renk oldu kutunun ustndekı renkle alakası olmayan koyu kestane gıbı bı renk cıktı ortaya sacmı tekrar boyucam ama sızce kac gun beklemelıym acık kumrala boyucam sacmı normalde hep ona boyardm gıttm bugn salak gıbı o rengı aldm almaz olaydm :(((

evde boyamaktansa iyy ibr kuaförde işimi görür çünkü kutu boyalrın çogu içerigi kötü uzuc mal ama kutusu kaliteli onun için rikse girmemek lazım

kına kepeklenmeyi dökülmeyi durduruyomuşş öyle duymuştum..
ama hint kınası zor akıyoo annem yapmıştı üstüne kaç kat boya yaptı tutmuyoo akmıyoda boyada tutmuyoo..
normal kına yakmak lazım sanırım

gur_bet naapsak ki bacımmm kınalı yapıncak mı oluversek valla kınada yakarım herbişide yeterki dursunnn :31:
oo diilde saçım gölgeli kına yakarsam turuncu kafa olurum:37:

geçecek cnm birbirimize destek olalımm...birde takmamaya çalışalım..bugün sçımı yıkarken kardeşimden su dökmesini rica ettim..Bende gözlerimi kapadım dökülenleri görmemek için..Kardeşim küvetin değiliği tıkayan saçları bana çaktırmadan aldı...Bana diyoki abla çok az döküldü..:1:

geçecek cnm birbirimize destek olalımm...birde takmamaya çalışalım..bugün sçımı yıkarken kardeşimden su dökmesini rica ettim..Bende gözlerimi kapadım dökülenleri görmemek için..Kardeşim küvetin değiliği tıkayan saçları bana çaktırmadan aldı...Bana diyoki abla çok az döküldü..:1:

ayy kıyamam yhaa valla destek olucas bişi olucass geçmeli bitmelii..

yoksa bi biticez saçsız ölee kalcas ortada..

Yolda gecen 70 yaşlarında bi teysee gördümm saçları baya az nerdeyse kelll kocama diyom kii bakk bende yakında böle olsamm eeee yok artıkk o 90 yaşındaaa olsun olsunnn diyorummm yakındırrr sevcen mi benii böllee saç ektiririz diyoo..

Anneme diyorum anne ben saç ektircem kızımmm kaynak yaptırsak olmazmıı saç ekimide pahalı be anacımm diyoo:1:
hemmm çıt çıtttda varrr üzerime oynuyolar bildiğinn

ama eşim gecen dökülsünnn hepsi gelir yineee dökülenin yerine yenisi gelir dedii ayyyy ne bilimmm gelmesedeee insan mutlu oluyoo işteee polyanaaa:17:

saç dökülmesi olanlar önce saçlarındaki yıpranmayı azalt güçlendir sonra yılan yağı kullan saçlarına ve birde her gün ısırgan otu tavsiye ederim aktarlardan bulabilirssin

ayy kıyamam yhaa valla destek olucas bişi olucass geçmeli bitmelii..

yoksa bi biticez saçsız ölee kalcas ortada..

Yolda gecen 70 yaşlarında bi teysee gördümm saçları baya az nerdeyse kelll kocama diyom kii bakk bende yakında böle olsamm eeee yok artıkk o 90 yaşındaaa olsun olsunnn diyorummm yakındırrr sevcen mi benii böllee saç ektiririz diyoo..

Anneme diyorum anne ben saç ektircem kızımmm kaynak yaptırsak olmazmıı saç ekimide pahalı be anacımm diyoo:1:
hemmm çıt çıtttda varrr üzerime oynuyolar bildiğinn

ama eşim gecen dökülsünnn hepsi gelir yineee dökülenin yerine yenisi gelir dedii ayyyy ne bilimmm gelmesedeee insan mutlu oluyoo işteee polyanaaa:17:

Hangi şampuanı kullanıyorsun cnım sen...

her zaman kolestonla boyardım saçımı reklamına kandım köpük boya aldım tamam yapılışı pratik ama dayanılmaz bir kokusu var. nerdeyse zehirleniyordum. saçlarımı terekota rengine boyuyodum dedim bi ton daha koyu olsun AÇIK kahve aldım dikkat edin "açık"... boyama sonunda saçımı bi yıkadım şoka girdim ön tarafım abartmıyorum siyah oldu. arkalar kahve-siyah karışımı bişey. Saçlarım çok sağlıklıydı mısır püskülü gibi oldu. aşırı dökülmeye başladı. kutusunu bile atmadım bir aydır sinirime ben köpürüyorum:47: . Aklıma gelseydi size öncesi ve sonrasıyla ilgili fotoğrafımı yayınlardım :50: saçlarımın uçlarından 5-6 cm kestirdim zaten çok zor uzuyolar. Arkadaşlar sakın haa bildiğinizden şaşmayın. bu yeni boyayı da firma içeriğini düzeltene kadar kullanmayın derim.

Back