'Köprüyü pahalı bulan geçmesin, Körfezi dolaşsın'

Nasıl yani, halk adına niye böyle bir garanti veriyorlar? Geçersem 117 lira ödeyeceğim, ki zaten yapılırken ki harcanan parayı kim ödedi, biz ödemedik mi? Hem yapılışına öde, hem geç öde, hemde geçmezsen öde, eee yolun 3,5 saate düşmesi dışında ne faydası var bize, bana sorsalar yapmayın derdim.
Hani sine i millete dönmüştük, döndüğümüz belli de milletle sine kısmını kafamda oturtamadım

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/chpli-tarhan-izmit-korfezi-gecis-1993444.html

dediğime kaynak bulması da zor, tüm haber siteleri ne kadar güzel bir köprü yazmışlar sadece.
yukarıdaki linki bulabildim, bir de ekşide bir kaç entry.
ama var böyle bir durum yani :)

Linkte yazılanları okudum, iddialar doğruysa günlük 75 bin araç ve 20 yıl boyunca taahhüt verilmiş
Hadi otobüs firmaları, tırlar geçti diyelim, bu otobüs firmalarının yolcu biletlerine de zam yapması demektir, arabalı vapurla geçiş yapan otobüsler gidiş-dönüş aldıklarından indirimli tarifeden yararlanıyorlar, köprü de bu olmaz sanırım, firmalar dışında kimse köprüyü tercih etmez, çok pahalı zira.
Sadece firmalarla nasıl 75 bin aracın geçişini sağlayacaklar?

Buna da çözüm bulurlar..
Körfezi yüzerek geçin derler

yani her şey paralı olacaksa o zaman vergi vermeyelim, herkes kullandığı hizmetin bedelini ödesin.

gerçi Arınç'ın böyle bir sözü vardı sanki, devlette israftan kurtulursak vergi ödenmesine gerek kalmaz mı demişti ne.

Mune 3. Kopru icin de durum aynı. Günlük belirli bir arac sayısı taahhüt edilmiş. O sayiya ulasilmazsa da hazineden odenecegi garantisi verilmis

Elektrik su faturalarında köprü hizmet bedeli falan gibi bir ekleme olur yakında...

ya son yıldaki bu kadar iflas erteleme haberinden sonra bu zamları Türkiye kaldıramaz diye düşünüyorum,

şişirilmiş ekonomi ile buraya kadarmış...

aa neden öyle diyorsun ki Goha, biz çok büyük bir ülkeyiz hele ekonomimiz göz yaşartıyor.. şimdi asgari ücret alan yurdum insanı ne yapar-eder bu köprüyü kullanıp ülkeyi batmaktan kurtarır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…