- 12 Temmuz 2006
- 56.550
- 217.176
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi meredithgrey
-
canım devlet asgari geçiş sayısını firmaya garantilemiş, o kadar kişi geçmezse devlet kendi ödeyecek farkı.
kısaca halkın boykot etme hakkı da yok.
kullansa da kullanmasa da ödeyecek, sözüm meclisten dışarı, eşşek gibi ödeyecek
Nasıl yani, halk adına niye böyle bir garanti veriyorlar? Geçersem 117 lira ödeyeceğim, ki zaten yapılırken ki harcanan parayı kim ödedi, biz ödemedik mi? Hem yapılışına öde, hem geç öde, hemde geçmezsen öde, eee yolun 3,5 saate düşmesi dışında ne faydası var bize, bana sorsalar yapmayın derdim.
Hani sine i millete dönmüştük, döndüğümüz belli de milletle sine kısmını kafamda oturtamadım
Buna da çözüm bulurlar..Linkte yazılanları okudum, iddialar doğruysa günlük 75 bin araç ve 20 yıl boyunca taahhüt verilmiş
Hadi otobüs firmaları, tırlar geçti diyelim, bu otobüs firmalarının yolcu biletlerine de zam yapması demektir, arabalı vapurla geçiş yapan otobüsler gidiş-dönüş aldıklarından indirimli tarifeden yararlanıyorlar, köprü de bu olmaz sanırım, firmalar dışında kimse köprüyü tercih etmez, çok pahalı zira.
Sadece firmalarla nasıl 75 bin aracın geçişini sağlayacaklar?
Linkte yazılanları okudum, iddialar doğruysa günlük 75 bin araç ve 20 yıl boyunca taahhüt verilmiş
Hadi otobüs firmaları, tırlar geçti diyelim, bu otobüs firmalarının yolcu biletlerine de zam yapması demektir, arabalı vapurla geçiş yapan otobüsler gidiş-dönüş aldıklarından indirimli tarifeden yararlanıyorlar, köprü de bu olmaz sanırım, firmalar dışında kimse köprüyü tercih etmez, çok pahalı zira.
Mune 3. Kopru icin de durum aynı. Günlük belirli bir arac sayısı taahhüt edilmiş. O sayiya ulasilmazsa da hazineden odenecegi garantisi verilmisLinkte yazılanları okudum, iddialar doğruysa günlük 75 bin araç ve 20 yıl boyunca taahhüt verilmiş
canım devlet asgari geçiş sayısını firmaya garantilemiş, o kadar kişi geçmezse devlet kendi ödeyecek farkı.
kısaca halkın boykot etme hakkı da yok.
kullansa da kullanmasa da ödeyecek, sözüm meclisten dışarı, eşşek gibi ödeyecek
Nasıl yani, halk adına niye böyle bir garanti veriyorlar? Geçersem 117 lira ödeyeceğim, ki zaten yapılırken ki harcanan parayı kim ödedi, biz ödemedik mi? Hem yapılışına öde, hem geç öde, hemde geçmezsen öde, eee yolun 3,5 saate düşmesi dışında ne faydası var bize, bana sorsalar yapmayın derdim.
Hani sine i millete dönmüştük, döndüğümüz belli de milletle sine kısmını kafamda oturtamadım
Elektrik su faturalarında köprü hizmet bedeli falan gibi bir ekleme olur yakında...
bence adını "şanımız yürüsün vergisi" koysunlar, hem itiraz da olmaz.
oh oh ne güzel her şeye zam gelecek
ya son yıldaki bu kadar iflas erteleme haberinden sonra bu zamları Türkiye kaldıramaz diye düşünüyorum,
şişirilmiş ekonomi ile buraya kadarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?