Köprülü zar ameliyatı

Mantarkurabiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
6
1
1
34
Merhaba arkadaşlar size birsey danismak istiyorum. 6 aylık evliyim ve vajinismusum, parmak egzersizleriyle falan o korkumu yendim suan daha rahat deneme yapabiliyoruz ama hala iliskiye giremedik. Egzersiz yaparken kızlık zarımın köprülü yani ortadan bölmeli olduğunu fark ettim internetten araştırdım ve bununda iliskiye girmede engel olabileceğini öğrendim. Ilk evlendiğim zamanları düşününce suan psikolojik olarak vajinismusu yendiğimi düşünüyorum korkmuyorum artık ama hala iliskiye giremiyoruz bunun sebebinin zar tipim olduğunu düşünüyorum ve o aradaki bolmeyi aldırmak istiyorum ama internette bununla ilgili pek bişey bulamadım. Var mı bu sorunu yaşayan ve ya bu sorundan dolayı ameliyat olan varsa tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Bu zar olduğu halde nasıl egzersiz yapabildiniz ki? girişi tam olarak ortadan ikiye bölüyor çünkü
Evet oluyor boyle durumda ya cok sancilu iliski oluyor hamule bile kaliyor bu sekilfe ya da hic olmuyor ..
Ortadan ikiye bölüyor ama giriş acik okdugu icin yapabilmisyim. Ameliyat oldum ve zarimi aldırdım cok şükür vajinismus sorunumuz kalmadi. Aylarca bosuna çekmişim
evet cok basit bi anestezi oluyosun canim

Bende bu ameliyatı olanlardanım 2 ay önce oldum evlendiigmde ilişkiye giremedigimizde farkettik doktor köprünün alıncagını söyledi aldırdım ama hala ilişkşye giremiyorum gercekten otomatik olarak köprü alınınca zardamı gidiyor siz girebilmissiniz ne güzel ben 3 aylık evliiyim hala tam anlamıyla olamadı

DOktoruna bi danis istersen ama bir ay iyilesme sureci yasamistim ben de dikisler tam dussun diye bekledim.. ama sorun kalkiyor evet zamanla duzelir insallah senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…