'Köprüde intihar' olayının tanıkları anlatıyor: Özel araçla geldi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
'Köprüde intihar' olayının tanıkları anlatıyor: Özel araçla geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Köprüsü'nde 'intihardan vazgeçirdiği' kişiyle ilgili iddialar gündemden düşmüyor. Görgü tanıkları, sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan, AKP'li olduğu ortaya çıkan kişinin özel bir araçla köprünün üstünde bırakıldığını söylüyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...n_taniklari_anlatiyor__Ozel_aracla_geldi.html

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, cuma günü Boğaziçi Köprüsü üzerinde Vezir Çatraş isimli vatandaşı "intihardan vazgeçirmesiyle" ilgili konuşan bir görgü tanığı, 'Erdoğan hayranı' olduğu ortaya çıkan Çatraş'ın köprüye özel bir araçla bırakıldığını söyledi.

Çatraş'ı köprüye bırakan aracın yoluna devam ettiğini söyleyen görgü tanığı, "Trafik akıcı bir şekilde ilerlerken iki önümde hususi bir araç aniden durdu, biz de durduk. Bir adam aracın sağından indi, korkulukları tırmanarak aştı ve tellere gitti. Kimse gitmedi peşinden. 5 saniye kadar izledik. İndiği araç daha sonra yola devam etti" dedi.

Zete’de yer alan habere göre, Cuma günü öğle saatlerinde Boğaziçi Köprüsü'nde yaşanan intihar olayının kahramanı Vezir Çatraş'ın indiği aracın iki arkasında seyreden görgü tanığı trafiğin durduğunu ve hususi bir araçtan inen bir adamın korkulukları turmanarak aşıp tellere gittiği aktardı.

Görgü tanığı Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaşanan olayı şöyle anlattı:

Cuma günü Nişantaşı’ndan Anadolu yakasına geçmek için yola çıkmıştım. 11.50 – 12.00 arası köprüde en sağ şeritte akıcı trafikte ilerlerken iki önümde hususi bir araç aniden durdu. Önümdeki ve arkamdaki araçlarla birlikte biz de durduk. Bir adam aracın sağından indi, korkulukları tırmanarak aştı ve tellere gitti. Kimse gitmedi peşinden.

'
Ne yaptın, sollayıp yola devam mı ettin?

Tanık: Yoo sağdaydım ben, solundan geçmedim. Normal sokak arasında biri insan indirirken beklersin ya, öyle bekledim.

İndiği araç ne yaptı, devam etti mi yola sonra?

Beraber bekledik işte. Arkamda sanırım siyah renkli arabada siyah giyinmiş bir kadın telefon çıkarıp fotoğraf çekti galiba. Araç bırakıp devam etti gibi, taş çatlasa 5 saniye durduk.

Anladığım, özel bir araç duruyor, bir kişiyi köprünün ortasında indiriyor, sonra yoluna devam ediyor ve zerre umrunda değilmiş gibi bir durum söz konusu yani?

Ben bakalım kim inecek diye bekledim, ikinci bir kişi inmeyince şaşırdım. Akşam da arkadaş “Cumhurbaşkanı kurtardı” dedi. Adamın resmini gördüm sonradan, aynı adam. Bana biraz tezgah gibi geldi.

Bir başka tanık Adnan Genç de, şöyle anlattı gördüklerini: "Trafik tıkanmıştı... Geçerken gördüm, ikisi sivil 4 kişi adamla ilgilenmiyorlardı bile. O da tutunduğu yerde çökmüş bekliyordu. Gişelere yaklaşırken, cumhurbaşkanı ve 50 kadar arabası köprüye girdiydi..."

uzun zamandır haberde izlemiyorum burayada takılmıyorum kim ne demiş bilmiyorum.sadece geçen gün haberlerde tv önünden geçerken izledim ayak üstü.kahkaha attım.adam allahı tanımıyor köprüye çıkıyor cumhurbaşkanı korumalarıyla gel evladım diyor vazgeçiyor.ben şahsen kurgu olduğunu düşünüyorum

c.başkanınında işi yok bunlarla uğraşacak bir kurgu varsa da haber yapıp yalanlamak isteyenlerin kugusudur..
bu adam yüzde elli aldı diye tekerrür etmek istiyorum :) hazımsızlık ne kötü birşey yahu..

sırlar dünyasının hikayelerinin çakması gibi sanki

ilahi bir güç adama gel diyor adam anında yanlışından dönüyor

bu bir mucize olmalı

yada makamın gücü

Bak nasıl inanmaya başladılar...
Yeter ki erdoğan yüceltilmesin yerilsin...o zaman herşeye sorgusuz sualsiz inanıyorlar...
Hey gidinin heyyyy

bu Erdogan cekememezligini anlamiyorum
nasil haber yapcaklarini sasirdilar
üzerinden 2 ay gececek nerdeyse secimlerin ,sindirinde hayal ürünlerinizi okumak zorunda kalmayalim

Bazen algilamak zorlasiyor Cumhurbaskani neden bu bir senaryoysa bunun icinde yer alsin.. ? Afamin derdi varmis cikmis koprude bi bu 2 tanikmi varmis dediklerine inanalim.. Madem gormusler neden inip yapma etme dememisler insanlik òldumu .. Sn erdogan siyleyince de senaryo oluyor .. Zaten adam inanmiyor guvenliklere röportaji var insin aractan goriyim falan diyor .. Cekememezlik ne kotuuu

Rica edeceğim , bir daha böyle bir mizansen yapıp , kendilerini kahraman ilan edeceklerse adamın cebine bir 20 tl versinler , al şunu bin bir taksiye , köprüde in desinler

Yani bunu da düşünmeyeceklerse hiç girmesinler bu işlere

Ya Allah aşkına, cumhurbaşkanının gideceği güzergah saatler öncesinden bellidir (valilerin bile), güvenlik önlemi alınır, hatta belirli aralıklarla polisler olur. Şimdi bu adam o kadar güvenlik önlemini geçtiiiii, tam da oradan geçerken intihar edecekti öyle mi?

Gezi direnişi nasıl başlamıştı? Başbakanın geçeceği yerde eylem yapıyorlar diye polisin şiddete başvurmasıyla. Yani ne olur birazcık mantığımızı kullanalım.

Madem böyle şeyler yapıyorsunuz, bari fanatik olmayan birini yapın.. Halkımızın bir kısmı uyuyup size inanıyor ama uyumayan kesim de var lütfen..

Hadi varsayalım doğru, cebine üç beş koymakla olmaz bu işler.. Maddi sıkıntısı olan milyonlarca insan var.. Geçici çözümler değil süreklilik esas olmalı. Bireysel değil, halka hitap etmeli yapılacaklar..

Gezi direnişi nasıl başlamıştı? Başbakanın geçeceği yerde eylem yapıyorlar diye polisin şiddete başvurmasıyla. Yani ne olur birazcık mantığımızı kullanalım.
Erdoğan ikinci bir gezi vakası yaşanmasın diye mi güzellikle ikna etti acaba ? İyi ki korumaların arasında hain yokmuş. Yoksa mazallah adamı arkasından iterlerdi

erdoğana olan sevgimden vs değil de niye senaryo olsun adamın buna ihtiyacı yok ki.zaten hayatımızın her alanında müdahale etmesi ile her gün tv lerde kendisi.ona zaten hayran olan kesim böyle bir olayla iki kat hayran olacak değil, sevmeyen kesim ne yüce insanmış adamı kurtardı diyecek değil.

yani reklama ihtiyacı yok,her an yanımızda zaten

Ya son derece komik. Bu adamın geçeceği yollar önceden keskin nişancılar tarafından geçilmiyor mu anlamadım yani.

Ben 9 aylık hamileydim karnım davul gibi. Tenhaya yakın bir yerde dolmuş bekliyorum. Sivil giyimli ama takım elbiseli, kulağında sanırım birbirini dinledikleri bir şey var. Yani sivil polis yanıma geldi “Abdullah Gül geçecek buradan başka yerde bekler misiniz?” dedi.

Dedim “ne alaka karnım şiş diye beni canlı bomba mı sandınız. Hamileyim. Öp öz bu vatanın evladıyım. Hiçbir yerde de bekleyemem” dolmuş gelene kadar yanımda bekledi. Bindim sonra ne yaptıysa artık.

Demek istediğim korkuluklardaki adamı Erdoğan görene kadar oradan kağnı gibi geçiyor olmaları lazım ki korumaların fark etmesi lazım. Komplo olmadığı ne malum. Bizimkiler harbi saf o zaman. Adam canlı bomba olsa al sana suikast. Bilemiyorum saçma bir durum ama sonuçta Erdoğan’ın da böyle saçma şeylere ihtiyacı yok.

Ne derse alkışlıyor zaten sevgili halkı.

Ben dedim ama dedim ben. Nerde arabası dedim, nerde taksi dedim, bu adam buraya kadar nasıl geldi dedim. Bazı arkadaşlar benimle dalga geçtiler.

Olayın elle tutulur yanı yok ki... Ama yine biz cekememis oluyoruz nedense.

Ben dedim ama dedim ben. Nerde arabası dedim, nerde taksi dedim, bu adam buraya kadar nasıl geldi dedim. Bazı arkadaşlar benimle dalga geçtiler.

Olayın elle tutulur yanı yok ki... Ama yine biz cekememis oluyoruz nedense.
herşey ortada. senaryo güzel. ama bir biz senaryo olduğunun farkındayız..

yani sonra yakalanıyolar rezil oluyoz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…