köprücük kemiği ve gerdan bölgemde tüylenme. lazer yaptırmalı mıyım? YARDIM EDİN :(

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
118
kızlar benim hormonel bir bozukluğum yok, doğuştan birazcık tüylüyüm galiba :) herneyse. Köprücük kemiğimin ve göğüs çatalının olduğu yerde tüylerim var. kıl kıvamında değil. ince tüyler ama renkleri kahverengi olduğu için belli oluyor. Lazer yaptırmamı önerir misiniz? Sizce işe yarar mı? Yoksa başka bi yola mı başvurmalıyım? Beni çok fazla rahatsız ediyor. Hep kapalı giyinmek zorunda kalıyorum

Açık renk tüylere lazer etkili olmuyor diye biliyorum.
Bioderm'in tüy azaltıcı, geciktirici jelleri filan var. Ağda yaptıktan sonra sürülüyor. Henüz kullanmadım ben ama, kullanan varsa yorumları bekliyorum :KK22: (Konunuzu katlettiğim için özür dilerim:KK51:)

tüh ben de umutlanmıştım :(

dekolte bölümünü sarartan var mıdır acaba

bence lazerle hallolur eğer kahverengiyse .

Hayır sakın lazere başlamayın.Lazer mağduru biri olarak söylüyorum.Önceden az olan tüylerim şimdi erkek sakalı gibi göğüs bölgemde tek tük olmasına rağmen şu an orman gibi.Gittigim merkez beni uyarmadı bende arastirmadım şu an çok pişmanım.Eger illa yaptırmak istiyorsanız iğneliye başlayın derim.Zaten forumlarda da araştırırsanız yine benim dediğime çıkacak.Bende iğneli dusunuyorum ama cesaret edemiyorum.Bakalım.

Ben de philips lumea aldım dün. Cogu bolgeme uyguladim o bolgelere yapmayı dusunuyorum bende suan ama kararsizim. yüzüme igneliye başladım aci konusunda hic bir sikintim yok ama inanin gogus bölgesi yada koprucuk bölgesi yap yap bitmez igneli maalesef çok uzun süren bir işlem

kesinlikle lazer yaptırmamanızı tavsiye ederim benim de o bölgede sık yoğun kahve tüyler var.Lazer ince tüyleri sertleştiriyor o bölgeler bunun için uygun değil.Üstüne sertleştirip baş edilmez hale gelebilir

Hic ellemeden igneliye gitmenizi tavsiye ederim. Arkadasimda hormonal bozuluk vardi dediginiz yerlerdeki siyah killara igneli yaptirdi baya azalmis dedigine gore. Ve bildigim kadariyla hic ellenmemis yerlerde ilk seferde %60 bitiyomus.

teşekkür ederim kızlar iğneli lazeri bir araştırıp düşünücem :*

Back