• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprü yaptıranlar bakabilir misiniz lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Merhabalar

Köprü yaptıranlar memnunlar mı?

Estetik duruyor mu?

Lamina/zirkonyum/porselen gibi türlerin farkı nedir?

Çok acıyor mu?

Rahat yemek yiyebiliyor musunuz?

Tavsiye eder misiniz? :KK17:

Çok teşekkürler şimdiden

(Daha detaylı bilgiyi ikinci mesaja yazacağım)

Aylardır implant için ameliyat ol, kemik koy, kemik tozu koy vb. acı çek döngüsü içerisinde yaşadıktan sonra son çare bile implant yapılamayacağına karar verildi.

Çene kemiğim müsait değilmiş ve çökermiş.

Dolayısıyla şu anki tek çarem köprü.

Ön altta üstü dolgu kaplanmış sallanan bir süt dişim vardı.

Onu da çektirdim implant için. Dolayısıyla estetik olarak kötü durumda şu an. Bir dişim yok.

Ön alt 4lü zirkonyum yapalım dedi doktorum

Mune abla çok sağol ya bu kadar ilgilendin :KK200:

Ben bu başlığı okumuştum önceden o yüzden pas geçtim yeni mesaj yazanı görmedim, şimdi alıntılayıp soracağım :)
Umarım aradığın cevapları bulursun, en önemlisiyse yaptırınca memnun olman, diş işi birazda şans işi çünkü, kimi çok memnun kalıyor kimi kullanamıyor pişman oluyor.
Eşimin ağzı komple porselen, kendine ait dişi yok denecek kadar az, hemen hemen 10 yıl oluyor yaptıralı gayet memnun.
Ama zirkonyum eğer yanlış bilmiyorsam daha iyi estetik ve sağlamlık bakımından tercih edilen bir yöntem diye biliyorum, normal porselen kaplamalarda dişin arka tarafında metaller oluyor, porselenin kırılmasını önlemek ve dayanıklı olmalarını sağlamak için, tabii eşim yaptırdığından bu yana teknik değişti mi bilemem.

Umarım aradığın cevapları bulursun, en önemlisiyse yaptırınca memnun olman, diş işi birazda şans işi çünkü, kimi çok memnun kalıyor kimi kullanamıyor pişman oluyor.
Eşimin ağzı komple porselen, kendine ait dişi yok denecek kadar az, hemen hemen 10 yıl oluyor yaptıralı gayet memnun.
Ama zirkonyum eğer yanlış bilmiyorsam daha iyi estetik ve sağlamlık bakımından tercih edilen bir yöntem diye biliyorum, normal porselen kaplamalarda dişin arka tarafında metaller oluyor, porselenin kırılmasını önlemek ve dayanıklı olmalarını sağlamak için, tabii eşim yaptırdığından bu yana teknik değişti mi bilemem.

Ya Mune abla şunu baştan deseydin ya :))
Eşin adına çok sevindim
Böyle iyi sonuçlananları duyunca da seviniyorum.
Benim annemle babamda var sürekli yok rengi uymuyor, yok ısıramıyorum vs diyorlar moralimi bozuyorlar :27:
Belki de iyi oldu ne bileyim.
Benim ağzımdaki yamuk(umsu)/esetetik durmayan dişlerim sadece o ön 4 dişimdi
Tesadüfe bak ki onlara köprü yapılacak :KK53:
Çok özendim ben de öncesi sonrası yapacağım :halay:

Ya Mune abla şunu baştan deseydin ya :))
Eşin adına çok sevindim
Böyle iyi sonuçlananları duyunca da seviniyorum.
Benim annemle babamda var sürekli yok rengi uymuyor, yok ısıramıyorum vs diyorlar moralimi bozuyorlar :KK53:
Belki de iyi oldu ne bileyim.
Benim ağzımdaki yamuk(umsu)/esetetik durmayan dişlerim sadece o ön 4 dişimdi
Tesadüfe bak ki onlara köprü yapılacak :KK53:
Çok özendim ben de öncesi sonrası yapacağım :halay:
Ah işte ben, baştan denileceği sona bırakmışım:-)
Annenle babandaki porselen mi, zirkonyum mu? Valla porselende de çatır çutur ısırıyorsun ama arka kısmında metaller var, bizimki yaptıralı 10 yıl oldu dediğim gibi, çok memnun fakat kadınlar daha estetik dursun ister o yüzden her ne kadar azğın içine girip bakmadan göremesen de o metallerin varlığını bilmek seni rahatsız edebilir, bu sebeple zirkonyum iyi bir tercih olmuş, dişçinde işinin ehliyle süper estetik bir görüntü oluyor.

Yaptırınca öncesi sonrası diye eklersin, şöyle tatlı tatlı gülümsemeli fotolar koyarsın:-)

Ah işte ben, baştan denileceği sona bırakmışım:-)
Annenle babandaki porselen mi, zirkonyum mu? Valla porselende de çatır çutur ısırıyorsun ama arka kısmında metaller var, bizimki yaptıralı 10 yıl oldu dediğim gibi, çok memnun fakat kadınlar daha estetik dursun ister o yüzden her ne kadar azğın içine girip bakmadan göremesen de o metallerin varlığını bilmek seni rahatsız edebilir, bu sebeple zirkonyum iyi bir tercih olmuş, dişçinde işinin ehliyle süper estetik bir görüntü oluyor.

Yaptırınca öncesi sonrası diye eklersin, şöyle tatlı tatlı gülümsemeli fotolar koyarsın:-)

Onlardaki porselenmiş Mune abla.
Haklısın evet onlarınki metal destekli ve daha mat duruyor rengi
Zirkonyum ışığı geçiren bir maddeymiş, diş minesi gibi parlıyor

Tabi eşininkisi full ağız için olduğu için renk o kadar da göze batmaz
Peki rahat rahat ısırıp çiğneyebiliyor mu? :27:

Gördüm ya forumdaki kızlarınkini çok güzel olmuşlar
Benimki de öyle olur umarım

Bekle beni Mune abla iyileşsin ağzım yaptırıp
Koca gülümsemeli fotoğraflar koyacağım :D

Onlardaki porselenmiş Mune abla.
Haklısın evet onlarınki metal destekli ve daha mat duruyor rengi
Zirkonyum ışığı geçiren bir maddeymiş, diş minesi gibi parlıyor

Tabi eşininkisi full ağız için olduğu için renk o kadar da göze batmaz
Peki rahat rahat ısırıp çiğneyebiliyor mu? :KK53:

Gördüm ya forumdaki kızlarınkini çok güzel olmuşlar
Benimki de öyle olur umarım

Bekle beni Mune abla iyileşsin ağzım yaptırıp
Koca gülümsemeli fotoğraflar koyacağım :KK70:

Evet renk sorun olmadı adamın ağzında diş yoktu zaten:-) birkaç sağlam diş eritilip üstüne geçirildi dişler, yaptırırken tek endişesi dişlerin tam oturmaması ağzında garip durmasıydı, birkaç arkadaş ölçü alınırken sıkıntı yaşamış çünkü, yapılan dişleri ağızlarında kocaman duruyordu ama Allah'tan korktuğu başına gelmedi, dişçisi işin erbabı bir kadındı, diş etleri iyice iyileşip oturana kadar ölçü almamıştı.
Valla hiçbir sorun yaşamıyor, dişinle ceviz kırmayacaksan problem olmaz, kendi dişi olan biri neleri yiyip içebiliyorsa hepsini yiyor maşallah :)))

Evet renk sorun olmadı adamın ağzında diş yoktu zaten:-) birkaç sağlam diş eritilip üstüne geçirildi dişler, yaptırırken tek endişesi dişlerin tam oturmaması ağzında garip durmasıydı, birkaç arkadaş ölçü alınırken sıkıntı yaşamış çünkü, yapılan dişleri ağızlarında kocaman duruyordu ama Allah'tan korktuğu başına gelmedi, dişçisi işin erbabı bir kadındı, diş etleri iyice iyileşip oturana kadar ölçü almamıştı.
Valla hiçbir sorun yaşamıyor, dişinle ceviz kırmayacaksan problem olmaz, kendi dişi olan biri neleri yiyip içebiliyorsa hepsini yiyor maşallah :)))

Taş kökü kıracağım hahahah :P

Şaka bir yana da umarım daha uzun seneler böyle sağlıklı, mutlu yer içer, gülümser eşin Mune abla

Tekrar çok sağ ol verdiğin tüm bilgiler için ve güzel dileklerin için

İçim gerçekten biraz daha rahatladı böyle iyi sonuçlananları okudukça :) :KK60:

Taş kökü kıracağım hahahah :p

Şaka bir yana da umarım daha uzun seneler böyle sağlıklı, mutlu yer içer, gülümser eşin Mune abla

Tekrar çok sağ ol verdiğin tüm bilgiler için ve güzel dileklerin için

İçim gerçekten biraz daha rahatladı böyle iyi sonuçlananları okudukça :) :KK60:
Umarım sende dişlerinle mutlu olursun, senin dişleri eşime danıştım, adam küçüklüğünden beri diş sorunu yaşadığından biliyor az çok, zirkonyum iyidir dedi, dişlerinin miyadı dolunca o da zirkonyum düşünüyormuş:)

Umarım sende dişlerinle mutlu olursun, senin dişleri eşime danıştım, adam küçüklüğünden beri diş sorunu yaşadığından biliyor az çok, zirkonyum iyidir dedi, dişlerinin miyadı dolunca o da zirkonyum düşünüyormuş:)

Bir tanesin ablacım ya
Bir de gidip sormuşsun eşine
Çok sağ ol :KK23:
Umarım ikimizin de mis mis zirkonyumları olur çok güzel :KK73:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back