- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
merhaba, ev içinde bakan her köpek sahibinin cevaplamasını çok isterim özellikle
geçtiğimiz yıllarda da yine bu forumda bu konuyu açmıştım ama şimdi güncel olarak bir daha açmak istedim,
belki başka güzel fikirler gelir
köpeğimi günde 2 belki 3 kere tuvalete çıkarıyorum
patilerini de her seferinde bebek şampuanıyla yıkıyorum
suyun derilerine zararlı olduğunu biliyorum ancak köpeğim koltuk yatak yorgan her yerde yatıyor
malum patileri de her yere değiyor
uzun tüylü bir köpek bazen kakası öyle bir bulaşıyor ki ıslak mendille kabasını alıp popoyu da şampuanlıyorum
bir aralar kurutmuyordum yaralar çıkmaya başlamıştı anladım ki ıslak kaldığı için
o günden beri mutlaka fön makinesiyle tek damla kalmayana kadar kuruturum
sürekli yıkamak da zararlı vicdan azabı çekiyorum yıkarken,
ama ev ortamında poposu patileri her yere değerken başka bi çözüm gelmiyor aklıma
ıslak bezle silmenin hijyenine güvenmiyorum içim rahat etmiyor
siz nasıl yapıyorsunuz daha pratik çözümleriniz var mı? benim belim yamuluyor her gün
geçtiğimiz yıllarda da yine bu forumda bu konuyu açmıştım ama şimdi güncel olarak bir daha açmak istedim,
belki başka güzel fikirler gelir
köpeğimi günde 2 belki 3 kere tuvalete çıkarıyorum
patilerini de her seferinde bebek şampuanıyla yıkıyorum
suyun derilerine zararlı olduğunu biliyorum ancak köpeğim koltuk yatak yorgan her yerde yatıyor
malum patileri de her yere değiyor
uzun tüylü bir köpek bazen kakası öyle bir bulaşıyor ki ıslak mendille kabasını alıp popoyu da şampuanlıyorum
bir aralar kurutmuyordum yaralar çıkmaya başlamıştı anladım ki ıslak kaldığı için
o günden beri mutlaka fön makinesiyle tek damla kalmayana kadar kuruturum
sürekli yıkamak da zararlı vicdan azabı çekiyorum yıkarken,
ama ev ortamında poposu patileri her yere değerken başka bi çözüm gelmiyor aklıma
ıslak bezle silmenin hijyenine güvenmiyorum içim rahat etmiyor
siz nasıl yapıyorsunuz daha pratik çözümleriniz var mı? benim belim yamuluyor her gün
Son düzenleme: