- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
canim benim belliki çok aliştirmişsin benimde bi kedim vardi bembeyazdi sonra onu başka birine vermek zorunda kaldim çünkü artik bebek istiyoduk ve kedimi verir vermez o ay hamile kaldiğimi öğrendim yani diycem nekadar sevsende bebeğinin sağliği için köpeğinden geçmen lazim.benimde kedimin aşilari tamamdi özel mamasi haricinde başka hiç bişi yemezdi ama neticede hayvan dişari çikariyosun gezdiriyosun sonra tekrar içeri sokuyosun tamam temizliğine dikkat ediyosundur ama bir süre sonra sana külfet olmaya başlicak karnin şişince nedemek istediğimi anlicaksinarkadaşlar çoğunuz biliyosunuz ki 13 haftalık gebeyim ve benim canımdan çok sevdiğim eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesi bi köpeğim var biz bunu nisanda aldık çocuğumuz olmadığı için evde bana nefes olsun istedik annem pamuğu aldığımızda inşallah allah bunun hürmetine size birde bebiş verir dedi ve mayısta hamile kaldım.şuanda çevre baskısı acaip üzerimde kayınvalidemler görümcelerim ve birçok kişi onu evden yollamamı istiyor kızımın tüm aşıları tamam sağlık açısından bir problemi yok yani körü körüne bakmıyoruz ama ben artık çok bunaldım herkesin onu istememesinden ve sürekli at demesinden hayvanseverler bilir hastalık gibi birşey bu sevgi ben şimdi onu ellerimle kucağıma oturtturup beslerken o ben her biryere gidişimde arkamdan ağlarken kapıda balkonda beni beklerken ben onu nasıl verebilirim o hayvanın günahına nasıl girerim ben inanıyorum ki bebeğimde karnımda onun gitmesini istemiyor ve ona şimdiden alışmış olduğunu hissediyorum hayvan sevmeyenler ona sanki canavar gibi bakıyor ama ben çocuğumun hayvan sevgisiyle büyümesini istiyorum haksızmıyım
allah bunun hürmetine size birde bebiş verir dedi ve mayısta hamile kaldım
belkı benı ılgılendırmez ama söylemeden gecemem.. köpekle ınsan aynı kefeye konmamalı allah köpeğinizin hurmetıne cocuk sahıbı yapmamıştır sızı ..böyle seyler ınce detay ısteyen seyler.. bence yanlıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?